1. Η μπάλα κοστίζει 5 σεντς. Ένα συχνό λάθος που κάνουν πολλοί είναι να υποθέσουν ότι η μπάλα κοστίζει 10 δολάρια. Ωστόσο, εάν προσθέσετε το 1,05 δολάριο του ροπάλου με τα 0,05 δολάριο της μπάλας, το αποτέλεσμα είναι ακριβώς 1,10 δολάρια.

2. Ο χρόνος που θα χρειαστούν οι 100 μηχανές είναι 5 λεπτά. Πολλοί στην αρχή νομίζουν ότι η σωστή απάντηση είναι τα 100 λεπτά, ωστόσο εάν λάβει κανείς υπόψη ότι η 1 μηχανή χρειάζεται 5 λεπτά για να κατασκευάσει ένα λογισμικό, θα καταλάβει ότι η αυθόρμητη απάντηση είναι και η λανθασμένη.

3. Θα περάσουν 47 ημέρες. Ίσως η πρώτη σας σκέψη θα ήταν ότι θα χρειάζονταν 24 μέρες για να καλυφθεί ολόκληρη η λίμνη. Εντούτοις, καθώς η επιφάνεια που καλύπτεται διπλασιάζεται κάθε μέρα, θα χρειαστεί μόλις μια μέρα για να αυξηθεί το ποσοστό από το 50% στο 100%.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.