Η ανακοίνωση σχετικά με το σπουδαίο διδακτορικό στην επιστήμη των μαθηματικών του καταδικασθέντος σε πολλαπλά ισόβια ως ηθικού αυτουργού – δια μεταφυσικών νευμάτων και λοιπών μαγικών – για ό,τι κινείτο δεν κινείτο ή ό,τι οι κατασκευαστές διωκτικών σεναρίων νόμιζαν ή ήθελαν ή και δεν ήθελαν να κινείται αναφορικά με την λεγόμενη υπόθεση 17Ν κυρίου Αλέξανδρου Γιωτόπουλου έχει ως εξής:

Την Πεμπτη 8 Ιουλίου 2021 στις 10.00 π.μ, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος υποστήριξε ενώπιον επιτροπής αποτελούμενης από τους Καθηγητές και Καθηγήτριες Michel Broué, Université de Paris, (Πρόεδρο τη Επιτροπής), Frédéric Charve, Université de Paris-Est Créteil, (Εξεταστή), Isabelle Gallagher, Université de Paris Diderot, (Διευθύντρια της Διατριβής), Anne-Laure Dalibard, Sorbonne Université, (Εισηγήτρια), Pierre-Gilles Lemarié, Université d’Evry, (Εισηγητή), Georges Skandalis, Université de Paris, (Εξεταστή), την Διδακτορική του Διατριβή με θέμα, «Η επίλυση των εξισώσεων των Navier-Stokes χωρίς κατακόρυφο ιξώδες».

Μετά το πέρας της υποστήριξης, η Επιτροπή συνεδρίασε και επέστρεψε με τον Πρόεδρο της να ανακοινώνει ότι ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ομόφωνα ανακηρύσσεται Διδάκτορας της Επιστήμης των Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Παρισιού. Όλη η διαδικασία της υποστήριξης και της συνεδρίασης έγινε με την χρήση εφαρμογής τηλεκπαίδευσης. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας κρατούμενος καταφέρνει να ολοκληρώσει όλους τους κύκλους σπουδών μέσα στην φυλακή και είναι επίσης η πρώτη φορά, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Γαλλία, που μια διδακτορική διατριβή εκπονείται και υποστηρίζεται εξ ολοκλήρου στην φυλακή και μάλιστα υπό εντελώς απαράδεκτες συνθήκες.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.