Τι γίνεται σε μία πανσιόν όταν κάποιος προσπαθεί να πουλήσει έναν πύργο σε τρεις διαφορετικούς υποψήφιους αγοραστές; Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με την είσοδο νέων ενοίκων της πανσιόν και μιας θεότρελης μουσικής μπάντας. Μια κωμωδία με άρωμα Χριστουγέννων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

‘ΠΑΝΣΙΟΝ’ της Αντωνιάδου Σουζάνας
Σκηνοθεσία- διασκευή: Γαλάνης Νικόλαος
Θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα «ρωγμές» του ΣΥ.ΦΙ.ΘΕ Απόλλων

Ηθοποιοί (αλφαβητικά): Αντωνιάδου Σούζυ, Αργυροπούλου Ναταλία, Καραμανίδου Πόλυ, Μαρκοπούλου Άντζελα, Μπαλτζή Βιργινία, Μπεργκάση Μαργαρίτα, Μποτονάκη Κατερίνα, Παπαναστασίου Βασίλης, Ραπτόπουλος Βασίλης, Σαββουλίδου Ντίνα, Σαχπατζίδου Βάσω, Σερμαζανιάν Οφηλία, Σιαμπάνη Μαίρη, Σκορδίτη Χριστίνα, Υψηλάντης Μιχάλης, Χορογραφία- Χορός: Τέρτση Ζωή, Δημητρίου Μαριλία, Σκηνικά: Τσαχουρίδου Μαρία, Ενδυματολογία- μουσική: ‘ρωγμές'

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΔΗ. Π. Π. Α. Κ. Υ. Θ. /Τοπική Κοινότητα Περαίας και Επανομής/Σύλλογος Φίλων Θερμαϊκού "ΑΠΟΛΛΩΝ"

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Δεκ /Δημοτικό Θέατρο Επανομής, στις 20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Δεκ /Θέατρο ΚΑΠΠΑ, Περαία, στις 20:00

Είσοδος Δωρεάν


Απευθύνεται σε όλους και η είσοδος είναι δωρεάν και για τις δύο παραστάσεις. Τα παιδιά (4-17 ετών) εισέρχονται στον εσωτερικό χώρο με self test εντός του τελευταίου 24ώρου. Τα παιδιά ηλικίας μέχρι 4 ετών έχουν δυνατότητα εισόδου χωρίς έλεγχο. Οι ενήλικοι μόνο εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης εντός των τελευταίων έξι (6) μηνών. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.