Δεν παρακολούθησα επισταμένα κι επιμελώς το επί εβδομάδες σήριαλ της διαπόμπευσης του ζευγαριού από την Πάτρα. Γιατί που παρ'όλο πως μπορεί να ήταν απίθανο να ήταν τυχαίοι οι τρεις θάνατοι των παιδιών του ζεύγους, δεν ήθελα ή δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος θα σκότωνε τρία αγγελούδια.

Μάλιστα με ενοχλούσε ο τρόπος που οι κατηγορίες, "αβασάνιστα" όπως πίστευα, εξακοντίζονταν για τη νεαρή μάνα, που θεωρούσα πως περνούσε έναν τρομακτικό γολγοθά.

Σήμερα πλέον η μητέρα οδηγείται στη δικαιοσύνη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και ανοίγει ο φάκελος της διερεύνησης των θανάτων και των δύο μικρότερων αδελφών της.
Είναι ή όχι σύγχρονη Μήδεια η Πισπιρίγγου καλείται να το αποδείξει η Δικαιοσύνη και να επιβάλλει την προσήκουσα τιμωρία.

Παράλληλα όμως αισθάνομαι απαίσια για τις σκηνές του πλήθους, έξω από το σπίτι της στην Πάτρα, που ζητούσε ΘΑΝΑΤΟ και επανέφερε στη μνήμα μας το νόμο του Λυντς.

Εικόνες αποτρόπαιες που φανερώνουν την σύγχρονη ελληνική κοινωνία
Λύπη, θλίψη, απογοήτευση, απόγνωση .....



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.