του Αλέξανδρου Rascolnick

Μετά που ο φτωχοδιάβολος φώναξε ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός, κάμποσοι καλοθελητές έπεσαν πάνω του, με λύσσα να τον φάνε. Ένας τον άρπαξε απ’ το λαιμό, άλλος τον λάκτιζε με μανία, κάποιος τρίτος με χέρι πλαδαρό, πισώπλατα του βούλωνε το στόμα, πνίγοντας τις κραυγές πόνου του αφελούς υπηκόου.

Ο ξεβράκωτος Άνακτας, που εκτός από ανόητος ήταν και κουφός, κοντοστάθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο σύμπλεγμα, χωρίς να κατανοεί το μένος των αυλικών του. Στράφηκε προς τη Βασίλισσα, σαν να ζητούσε εξηγήσεις, μα εκείνη αμίλητη, μ’ ένα σαρδόνιο χαμόγελο στα λεπτά της χείλη, απολάμβανε εκστατική το θέαμα.

Την επόμενη μέρα, οι τελάληδες διέδωσαν ότι ο λαός, δικαίως αγανακτισμένος, είχε λιντσάρει έναν επικίνδυνο αναρχικό που, ευτυχώς ανεπιτυχώς, είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει τον πολυχρονεμένο μας ηγέτη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.