LARRY C. JOHNSON
 * / 27.10.22

Αν έχετε κουραστεί να ακούτε για την Ουκρανία και τη Ρωσία και αναρωτιέστε αν το εμβόλιο Covid είναι ασφαλές, διαβάστε αυτό. Μια ερώτηση σχετικά με τη θανατηφόρα δράση του εμβολίου Covid από έναν φίλο μου προκάλεσε μια καταπληκτική, συνεκτική εξήγηση και ανασκόπηση της σχετικής βιβλιογραφίας για το Covid από τον άλλο φίλο μου, τον Matt. Το έκρινα τόσο καλό που του ζήτησα την άδεια να το δημοσιεύσω. Ιδού λοιπόν η ερώτηση και η εξαιρετική απάντηση του Matt:
Ενώ η χρονική στιγμή του εμβολιασμού και των ακίδων (spikes) είναι ενδεικτική, έχει κανείς τα στοιχεία σχετικά με τις αιτίες θανάτου για να είναι συγκεκριμένος ως προς το γιατί οι αιχμές; Είναι το εμβόλιο ή συμπίπτει με τις ακίδες σε νέα στελέχη κολοβακτηριδίων; Μήπως όλοι οι υπερβολικοί θάνατοι αφορούσαν εμβολιασμένους; Εάν ναι, ποια ήταν η αιτία θανάτου; Δεν έχω άποψη σχετικά με αυτό, απλά θα ήθελα να δω τα συγκεκριμένα δεδομένα για να ξέρω μια συγκεκριμένη απάντηση και όχι να υποθέσω μια συσχέτιση. Έμαθα ότι οι ιδιαιτερότητες είναι απαραίτητες στην τάξη των στατιστικών στο Wharton.
Δεν πήγα στο Wharton, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για το πρόγραμμα σπουδών στατιστικής. Αλλά όταν πήγα από το Long Island School for the Gifted (δημοτικό σχολείο) σε ένα καθολικό προπαρασκευαστικό σχολείο, χρειάστηκαν περίπου δύο εβδομάδες για να με βάλουν κάποιες μπερδεμένες και πολύ απογοητευμένες καλόγριες στην τάξη "Special Ed". Μια τάξη την οποία μοιράστηκα για ένα χρόνο με άλλους 3 "μαθητές", ένας από τους οποίους επικοινωνούσε μασώντας ένα κουδούνι που ήταν προσαρτημένο στην αναπηρική του καρέκλα. Σε αυτό το μάθημα έμαθα ότι έπρεπε να εκπαιδεύσω τον εγκέφαλό μου να σταματήσει την πολυπραγμοσύνη, να επιβραδύνει και να μιλάει γραμμικά όταν επικοινωνεί με τους άλλους, αλλιώς θα υποθέσουν (δικαίως) ότι είμαι καθυστερημένος.

Έτσι από την αρχή.

Γνωρίζαμε μέσα στους δύο πρώτους μήνες από την κήρυξη της πανδημίας ότι η πρωτεΐνη spike ήταν κυτταροτοξική, δηλαδή σκοτώνει τα κύτταρα των θηλαστικών με τα οποία έρχεται σε επαφή en vivo. Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο ιός SARS-Cov2, εκτός από την πρωτεΐνη spike στο εξωτερικό του, ήταν ουσιαστικά αδρανής και ακίνδυνος. Η ασθένεια που γνωρίζουμε ως COVID-19 και όλα τα αντίστοιχα συμπτώματά της που προκύπτουν από τη μόλυνση και τον πολλαπλασιασμό του ιού SARS-Cov2, προκαλείται στο σύνολό της από την πρωτεΐνη spike. Το Spike προκαλεί τα συμπτώματα, το Spike προκαλεί τη ζημιά. Αλλά όπως όλες οι άλλες ιογενείς λοιμώξεις, η σοβαρότητά της βασιζόταν στο ιικό φορτίο και η διάρκειά της ήταν ημέρες έως εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα τα Τ μακροφάγα κύτταρα ενός ατόμου την αντιμετώπιζαν.

Τα Τ μακροφάγα κύτταρα είναι τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που περιφέρονται και τρώνε μολυσμένα ή καρκινικά κύτταρα ή οποιοδήποτε κύτταρο δεν κάνει τη δουλειά του. Αυτά τα κύτταρα T-mac αποβάλλουν στη συνέχεια μικροσκοπικά κομμάτια ιού, αλυσίδες πρωτεινών και αμινοξέα που δεν είναι εγγενή στο σώμα, ως απόβλητα. Αυτές οι ξένες πρωτεϊνικές αλυσίδες (κομμάτια του ιού) ονομάζονται αντισώματα και απορροφώνται από ένα διαφορετικό είδος Τ-κυττάρων που συνήθως αναφέρονται ως Τ-κύτταρα μνήμης. Η δουλειά τους είναι να αποτυπώνουν αυτά τα μοναδικά κομμάτια του ιού, έτσι ώστε αν τα συναντήσουν ξανά στο μέλλον, ο οργανισμός να συγκεντρώσει αμέσως μια στρατιά από Τ μακροφάγα και να τα στείλει στο σημείο όπου έγινε η ανίχνευση και να σκοτώσουν τα πάντα. Ή αλλιώς καταιγίδα κυτταροκινών.

Έτσι, με αυτό το πλαίσιο κατά νου.

SARS-Cov2 Αποτελείται από περίπου 70 μοναδικές πρωτεϊνικές αλληλουχίες, μία εκ των οποίων είναι ακίδα, και κάθε αλληλουχία αποτελείται από ακόμη περισσότερες μοναδικές αλυσίδες αμινοξέων. Έτσι, σε όλη την 70χρονη ιστορία της εμβολιολογίας, η συνήθης διαδικασία ήταν πάντα να βρεθεί μια μοναδική ιική πρωτεΐνη που είναι εντελώς αβλαβής και μη τοξική, να πολλαπλασιαστεί κατά τρισεκατομμύρια και να συνδεθεί με αδρανή ή νεκρό ιό OLD, κάτι αβλαβές που προσβάλλει μόνο τους γαϊδάρους για παράδειγμα. Εξ ου και ο όρος εμβόλιο με ρετροϊό. Αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετική. Αυτή τη φορά, η πρωτεΐνη που επέλεξαν από τις 70 πιθανές, ήταν η ακίδα. Επέλεξαν τη μόνη ιική πρωτεΐνη που ήταν γνωστό ότι ήταν κυτταροτοξική εκείνη την εποχή. Γιατί Ποιος γαμώτο ξέρει, αλλά μετά από 70 χρόνια παρασκευής εμβολίων με μη κυτταροτοξικές πρωτεΐνες, θα ήθελα πραγματικά να ξέρω.

Έτσι, αυτό το εμβόλιο MRNA λειτούργησε διαφορετικά, μοιάζει περισσότερο με γονιδιακή θεραπεία παρά με εμβόλιο, επειδή δεν εκπαιδεύει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού σας συστήματος σε εικονικούς ιούς, αλλά ξαναγράφει το DNA των Τ-κυττάρων μνήμης και των μακροφάγων Τ-κυττάρων σας και τα μετατρέπει σε εργοστάσια ακίδων. Έτσι τώρα αντί να έχετε covid και να έχετε μια συνεχώς μειούμενη ποσότητα spike που κάνει ζημιά καθώς τα Τ κύτταρα σας σκοτώνουν τη λοίμωξη, έχετε ολόκληρο το ανοσοποιητικό σας σύστημα να βγάζει spike 24/7 μέχρι να εκραγεί κυριολεκτικά. Συχνά όμως αναπαράγονται εκ των προτέρων, ώστε να υπάρχουν νέα Τ-κύτταρα-ζόμπι που παράγουν ακίδες, επειδή το MRNA είναι γονιδιακή θεραπεία και όχι εμβόλιο. Δεν είναι μόνο διαγενεακή σε σχέση με τα Τ-κύτταρα σας, είναι διαγενεακή περίοδος.

Έτσι, ήμουν από την αρχή κατά του εμβολίου, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αναλύει τα δεδομένα προφανώς. Μπορώ να σας κατευθύνω στους ανθρώπους που είναι.

Εδώ είναι η δημοσίευση της Ναόμι Γουλφ - είχε 1300 επιστήμονες δεδομένων που προσφέρθηκαν εθελοντικά να αναλύσουν τις 80.000+ σελίδες των δεδομένων των δοκιμών ασφαλείας της Pfizer που ο ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε να δοθούν στη δημοσιότητα. Η ομάδα της έχει ετοιμάσει καταπληκτικά έγγραφα σχετικά με τα δεδομένα καθώς αυτά εισέρχονται, η δικαστική απόφαση επέτρεψε στην Pfizer να τα χωρίσει σε 4 απορρίψεις δεδομένων σε διάστημα 9 μηνών, έτσι ώστε να είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες στο κοινό μέσα σε εβδομάδες από κάθε νέα απόρριψη. Η 1η Νοεμβρίου είναι η τελευταία απόρριψη δεδομένων, οπότε όλα όσα θα δείτε εκεί είναι κυριολεκτικά έκτακτες ειδήσεις, επειδή πρόκειται για έρευνα σε δεδομένα που δεν έχει δει ποτέ κανείς άλλος εκτός από την Pfizer και τα καθάρματα στο FDA.

Ούτε η Ναόμι είναι άχρηστη. Ο Δρ. Η Ναόμι Γουλφ είναι συγγραφέας 2x διεθνών μπεστ σέλερ, αρθρογράφος των NYT και καθηγήτρια, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Γέιλ και διδάκτωρ της Οξφόρδης.

https://dailyclout.io/category/campaigns/pfizer-documents-analysis/


Ακολουθεί ο Steve Kirsch, σημερινός επιχειρηματίας VC και πρώην επιχειρηματίας υψηλής τεχνολογίας, εφευρέτης του οπτικού ποντικιού και μηχανικός με δύο πτυχία από το MIT. Είναι διπλά βακτηριασμένος και τραυματίστηκε από αυτό, γεγονός που τον έκανε να αρχίσει μαζί με άλλους 4 μηχανικούς του MIT να αναλύουν τα δεδομένα VAERS. Το οποίο δεν είναι και το καλύτερο, δεδομένου ότι η μελέτη του Χάρβαρντ που ανέθεσε ο FDA σχετικά με την αποτελεσματικότητα του συστήματος VAERS έδειξε ότι το VAERS κατέγραφε ένα ποσοστό πάνω από το 1% των πραγματικών δεδομένων ανεπιθύμητων συμβάντων, το Χάρβαρντ ολοκλήρωσε τη μελέτη με συστάσεις για το πώς να διορθωθεί το σύστημα, αλλά ο FDA και οι πληρωτές της φαρμακοβιομηχανίας δεν πίστευαν ότι ήταν καλή ιδέα και έτσι ο FDA αρνήθηκε. Με αυτό κατά νου, ο Steve και τα σκατένια στοιχεία VAERS δείχνουν ένα ποσοστό 26 μόνιμων βλαβών και 7 νεκρών για κάθε 100 λήψεις MRNA.


"Το CDC ισχυρίζεται ότι το VAERS απλώς αναφέρεται υπερβολικά, αλλά δεν παραθέτει κανένα στοιχείο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η VAERS δεν έχει αναφερθεί επαρκώς κατά 5,4 φορές. Για παράδειγμα, τα δεδομένα VAERS δείχνουν ότι η οξεία καρδιακή ανεπάρκεια είναι αυξημένη στα εμβόλια COVID κατά 475Χ σε σύγκριση με άλλα εμβόλια. Μόλις διορθώσουμε χρησιμοποιώντας τον συντελεστή 5,4Χ, έχουμε 2. 565Χ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας για αυτά τα εμβόλια. Πώς θα μπορούσε αυτό να είναι "ασφαλές"; Κανείς δεν θα το εξηγήσει αυτό"

Ο Steve έχει πλέον δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα και έγγραφα σχετικά με την ανάλυσή του και άλλων, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

https://stevekirsch.substack.com

Η Jessica Rose έχει διδακτορικό στην επιστήμη των δεδομένων από το Χάρβαρντ και κάνει την ανάλυση των δεδομένων του Ισραήλ, του Υπουργείου Άμυνας και της Moderna. Είναι ένας καλός άνθρωπος, πολύ αστείος αλλά με ένα εξαιρετικά ενοχλητικό γέλιο. Οι εργασίες της, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν πλέον αξιολογηθεί από ομότιμους για ό,τι αξίζει στις μέρες μας, καθώς και τα άρθρα που δημοσίευσε για την ανάλυσή της μπορούν να βρεθούν εδώ.

https://substack. com/profile/40349025-jessica-rose?utm_source=about-page

Και με αυτό κυρίες και κύριοι, έχω εξαντλήσει την ικανότητα του εγκεφάλου μου να παραμείνει σε ένα μοναδικό τρένο σκέψης. Ελπίζω λοιπόν ότι αυτές οι συμπληρωματικές πληροφορίες θα είναι χρήσιμες στις συζητήσεις σας και στις κατανομές κεφαλαίων. Θα ήθελα να τελειώσω με το ερώτημα - πώς θα ήταν μια χώρα με το 4% του εργατικού δυναμικού της να είναι σύντομα ή ήδη ανάπηρο Ποια είναι τα αποτελέσματα 2ης και 3ης τάξης από κάτι τέτοιο;



* Ο Larry C Johnson είναι βετεράνος της CIA και του Γραφείου Αντιτρομοκρατίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Είναι ο ιδρυτής και διευθύνων εταίρος της BERG Associates, η οποία ιδρύθηκε το 1998. Ο Larry παρείχε εκπαίδευση στην κοινότητα ειδικών επιχειρήσεων του αμερικανικού στρατού για 24 χρόνια. Έχει συκοφαντηθεί από τη δεξιά και την αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι πρέπει να κάνει σωστά.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.