«Ποτέ δεν με ανησυχεί η δράση, με ανησυχεί μόνο η αδράνεια» συνήθιζε να λέει ο σερ Ουίνστων Τσόρτσιλ. Αδράνεια, είναι η χαρακτηριστική ιδιότητα των σωμάτων να αντιστέκονται στην οποιαδήποτε μεταβολή της κινητικής τους κατάστασης, δηλαδή η απραξία, η ακινησία, η έλλειψη διάθεσης για ενέργεια και δράση.

Σύσσωμη η Αντιπολίτευση, αντιδράει στην έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για τη δημοπράτηση και κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων και τουριστικών κατοικιών στο οικόπεδο του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας. Μάλιστα ο κ. Μαυρομμάτης δεσμεύτηκε ότι ως Διοίκηση θα ανατρέψει την απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού, ο δε κ. Τζέκος -χωρίς να προτείνει κάτι άλλο- δήλωσε ξερά ότι δεν θέλει την τουριστική αξιοποίηση του οικοπέδου.

Το ακριβές αντίθετο της αδράνειας είναι η συνεχής δραστηριότητα, το ενδιαφέρον για δράση, δημιουργία και ανάπτυξη. Ο Δημόκριτος, μεγάλος αρχαίος φιλόσοφος, είπε χαρακτηριστικά «κάθε κόπος είναι προτιμότερος από την αδράνεια» (Της ησυχίης πάντες οι πόνοι ηδίονες).

Η Διοίκηση του Δημάρχου κ. Τσαμασλή, πιστή στις εξαγγελίες της για σταθερή πορεία ανάπτυξης στο Δήμο Θερμαϊκού, προχώρησε στην έγκριση της πρότασης, διότι πρόκειται για θέμα που αφορά την ανάπτυξη όλου του Δήμου Θερμαϊκού, αφορά το μέλλον των παιδιών και του τόπου μας.

Είναι εύκολο λοιπόν να διαπιστώσει κανείς ποιος είναι ο αδρανής και ποιος είναι ο δραστήριος. Άλλωστε, τις μεγάλες αλλαγές τις κάνει αυτός που έχει αποφασίσει και υλοποιήσει τις μικρές και ο κ. Δήμαρχος Γεώργιος Τσαμασλής έχοντας ήδη επιλύσει τα θέματα της καθημερινότητας του δημότη (π.χ. καθαριότητα), αφήνει πίσω του την αντιπολίτευση που όπως πάντα καταψηφίζει κάθε πρόταση ανάπτυξης και προχωράει με γοργά βήματα την ανάπτυξη του τόπου μας.

Όλα είναι θέμα ετοιμότητας. Άλλωστε εκείνοι που δεν έκαναν τίποτε, δεν μπορούν να κατηγορούν τους άλλους γιατί δεν τα έκαναν όλα. Κύριοι της αντιπολίτευσης, ο δικός σας δρόμος του «αύριο» οδηγεί στην πόλη του «ποτέ», ενώ ο δικός μας δρόμος οδηγεί στην ανάπτυξη και στην ευημερία του τόπου.


Ο Εντεταλμένος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου


ΣΠΥΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.