Δεν είδαμε το ίδιο θεατρικό έργο του Αλφρέντ Ζερί που παίζεται αυτή την περίοδο από το ΚΘΒΕ.
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα υπερτερεί σίγουρα στα σκηνικά, αλλά τον ενθουσιασμό που βγαίνει από την απόδοση και το ταλέντο των δικών μας ερασιτεχνών του Θερμαϊκού είμαστε σίγουροι πως δεν θα τον πλησιάσουν.
Είδαμε την παράσταση και την χαρήκαμε πολύ. Γελάσαμε.

Στο "ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ" συμπράττει η Ομάδα Τέχνης Θεατράλε και το Μουσικό Σχήμα Τα πάντα ρει.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αλλά ιδιαίτερα θέλουμε να σταθούμε στην όμορφη σκηνοθεσία του Κορνήλιου Ρουσάκη.
Όλοι οι ηθοποιοί έπαιξαν φανταστικά αλλά δεν μπορούμε παρά να ξεχωρίσουμε την πάντα πολύ καλή ερμηνεία της Δέσποινας Καραγιάννη.

Μην το χάσετε !!!

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου / 8:00 μ.μ. / Θέατρο Κάππα, Περαία
"Το έκτο πάτωμα" του Αλφρέντ Ζερί.

Μια σύμπραξη της Ομάδας Τέχνης Θεατράλε, με το Μουσικό Σχήμα Τα πάντα ρει, σε σκηνοθεσία Κορνήλιου Ρουσάκη.
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Δέσποινα Καραγιάννη, Γιώργος Ελευθέρογλου, Βιργινία Καλλιοντζή, Μέλλω Νταβράνη, Νίκη Σακκά, Μαρία Καρδιόλακα, Χρήστος Καπράλος, Κώστας Παστελάς, Σταύρος Καλόστος, Ευαγγελία Μανιάτη, Σουλτάνα Νουβάκη, Ασημένια Τσιουτσιουλίτου.
Μουσικοί επί σκηνής: Μιχάλης Στεφαδούρος, Αθανασία Μπεχλιβάνη.
Είσοδος ελεύθερη

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.