Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 09:00 έως 13:00 στο ΚΑΠΗ Περαίας (Ρωμανού 38).

«Δώσε αίμα, μοίρασε ζωή!»

Η ανάγκη για αίμα τόσο στον Δήμο μας όσο και Πανελλαδικά είναι μεγάλη. Τα αποθέματα αίματος στην τράπεζα του Δήμου Θερμαϊκού είναι πλέον σε σοβαρό έλλειμμα. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε τον Δήμο μας και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη, καθημερινή ζήτηση για αίμα.
Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Θερμαϊκού και το Κέντρο Κοινότητας καλούν παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες να συνδράμουν στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου μας. Δώστε δέκα λεπτά από τον χρόνο σας και χαρίστε ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί με ραντεβού για αποφυγή συνωστισμού. Tηλέφωνα επικοινωνίας του Κέντρου Κοινότητας: 23920-39305 και 23920-25887 και email: kentrokoinotitas@thermaikos.gr

*σε συνεργασία με την αιμοδοσία του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» και τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Θερμαϊκού « Καλλίπολις»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.