Οι εφημερίδες «Τα Νέα», «Ελεύθερος Τύπος» και «Απογευματινή» δεν θεώρησαν ότι πρέπει να παραχωρήσουν χώρο από τα πρωτοσέλιδά τους, ώστε να φιλοξενήσουν ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το «πυρηνικό ριφιφί στο ΑΠΘ», οι «Αιτήσεις για 4.076 προσλήψεις» και «Τα πρωτόκολλα των Πυραμίδων» ήταν πιο σημαντικά θέματα από τις σοβαρότατες καταγγελίες μιας μάνας που έχασε το παιδί της στα Τέμπη και έτσι αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτά.

Αντίθετα, «Εφημερίδα των Συντακτών», «Kontra», «Εστία» και «Δημοκρατία» αφιερώνουν χώρο στα όσα είπε η «μητέρα των Τεμπών», στις Βρυξέλλες, αγωνιζόμενη για δικαίωση των 57 ψυχών.

Μ. Καλ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.