Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θέρμης έχει προχωρήσει στη διανομή αλατιού στα κοινοτικά καταστήματα του Λιβαδίου και της Περιστεράς, προκειμένου οι κάτοικοι να μπορούν να προμηθευτούν ποσότητες εφόσον το χρειαστούν.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν το απόγευμα και συγκεκριμένα από τις 16:00 έως τις 20:00, με ιδιαίτερα έντονες χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, εφιστά την προσοχή όλων των οδηγών οι οποίοι κινούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο, επισημαίνοντας ότι «κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και αργά το βράδυ παρατηρείται έντονος παγετός. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο θα πρέπει να γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, όπου απαιτείται. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών».
Επιπλέον, από τη ΔΕΥΑ Θέρμης συνιστάται στους κατοίκους να προστατεύσουν τις υδροδοτικές τους εγκαταστάσεις (βρύσες, σωληνώσεις) από τον παγετό, λαμβάνοντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.
Ο Δήμος Θέρμης και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή, παρακολουθούν την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί, με μοναδικό στόχο την ασφάλεια των πολιτών και τη διατήρηση της ομαλής κυκλοφορίας. Οι πολίτες καλούνται να ενημερώνονται από τις επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.



Προσθέσετε το σχόλιό σας:
0 comments:
Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.