Τραγωδία σημειώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Άστρος Κυνουρίας, όταν δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ
Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα 30 Μαρτίου, στο Άστρος Κυνουρίας, όπου δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία που σημειώθηκε σε βουλκανιζατέρ.
Σύμφωνα με το astronews, οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση εργασίας μεταφοράς ελαστικών με όχημα βαρέου τύπου («παπαγαλάκι»). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την ανύψωση το μηχάνημα άγγιξε καλώδια ρεύματος με αποτέλεσμα οι δύο εργαζόμενοι να υποστούν ηλεκτροπληξία.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της ΕΛΑΣ, και προσωπικό από το Κέντρο Υγείας Άστρους προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί.
Το δυστύχημα ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα θύματα του δυστυχήματος είναι δύο άνδρες, 57 και 33 ετών. Ο 57χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ ο 33χρονος ήταν υπάλληλος. Ο εισαγγελέας έχει ειδοποιηθεί και έχει δοθεί εντολή για νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αιτία του θανάτου.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Προσθέσετε το σχόλιό σας:
0 comments:
Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.