Μ' αυτόν τον επίλογο έκλεισα την ανάρτηση "Παραχώρηση ΚΑΠΠΑ στον Δήμο Θερμαϊκού ή τζάγκουαρ χωρίς πινακίδες;"που γράφτηκε με αφορμή την  διστακτικότητα (τουλάχιστον) της διοίκησης Θερμαϊκού να αποδεχθεί την πρόταση παραχώρησης του ΚΑΠΠΑ  που του έγινε(18/4/13):

"Το ερώτημα που κατά την άποψή μας τίθεται είναι:

Έχετε τα κότσια κ. της παραπαίουσας Διοίκησης να δουλέψετε και να εκμεταλλευτείτε την προσφορά αυτή; Ή μήπως αυτό που πάγια σας ενδιαφέρει είναι να περνάει ο χρόνος με μια μίζερη διαχείριση της καθημερινότητας;
Δείξτε ότι μπορείτε να προσφέρετε στον τόπο. Καλοί οι μισθοί σας αλλά πρέπει να τους κερδίζετε με κόπο. Όχι ανέξοδα και φυγόπονα."

Σήμερα τρεις μήνες μετά, και αφού η πολεμική κατά του ΚΑΠΠΑ εξελίχθηκε σε προσφιλή ενασχόληση για πολλούς από τα μέλη της διοίκησης Αλεξανδρή η Διοίκηση αποδέχθηκε - μετ' επαίνων αν και με αρκετό σκεπτικισμό - την σχετική πρόταση αφού προηγήθηκε μια οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας του οργανισμού αυτού.
Οι κορώνες και το ανέξοδο σπέκουλο που "έπεσε" στην προηγούμενη συνεδρίαση (κυρίως από του ΚΑΠΠΑπολέμαρχους Αθανασιάδη, Βογιατζή Γιάννη και Πεντούση ) έδωσαν την θέση τους σε μια (ντεμέκ ;;)  ενθουσιώδη αποδοχή της πρότασης. Μάλλον έκαναν την ανάγκη φιλοτιμίαν. 

Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε να βάζει επιτέλους για κάποιο ζήτημα γκάζια μια νωθρή και ανίκανη διοίκηση. Θα χαρούμε αν το κάνει και θα είμαστε οι πρώτη που θα την επαινέσουν. Αλλά δυστυχώς η ιστορία μας έκανε πολύ επιφυλακτικούς και απαισιόδοξους.

Ακτιβιστής

Διαβάστε προηγούμενα σχετικά άρθρα:

Παραχωρείται το ΚΑΠΠΑ στον Δήμο Θερμαϊκού;

Μετατρέπουν το ΚΑΠΠΑ σε χαβούζα;

Παραχώρηση ΚΑΠΠΑ στον Δήμο Θερμαϊκού ή τζάγκουαρ χωρίς πινακίδες;

Αφιέρωμα στο ΚΑΠΠΑ 2000: Κινδυνεύει η λειτουργία του; Ποιο ρόλο παίζει ο Δήμος Θερμαϊκού;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.