Προκαλεί εντύπωση το πρόσφατο έγγραφο που απευθύνει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής προς τον Δήμο Θερμαϊκού, και με το οποίο ζητά να του γνωρίσει ο Δήμαρχος " ... τις ενέργειες και τα αποτελέσματα αυτών, αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα σε αυτό (έγγραφο που παραθέτουμε, πιο κάτω σε φωτο) για την διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου". 

Το έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται ο κ. Ρακιντζής, είναι αυτό που από τον 3ο του 2013 απέστειλε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στον Δήμο Θερμαϊκού (και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης) και ζητούσε να πληροφορηθεί - βάσει του πορίσματος του Οικ. Επιθεωρητή κ. Γερονάτσιου - αν αναζητήθηκαν ευθύνες των "φερομένων ως εμπλεκομένων" και "αν βεβαιώθηκαν σε βάρος αυτών οι αρ.847/24.9.2010 αποφάσεις καταλογισμού των 895.765,83 ευρώ που διαπιστώθηκε ως έλλειμμα στην Ταμειακή Διαχείριση του Δήμου Μηχανιώνας".

Δημιουργεί ενδιαφέρον η συνεχιζόμενη και πρόσφατη ενασχόληση (το έγγραφο έχει ημερομηνία 18/3/14) του Γενικού Επιθεωρητή για το θέμα της υπεξαίρεσης της Μηχανιώνας, αφού ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας έχει αθωωθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο, αποκλειστικά υπεύθυνος θεωρήθηκε ο θανών ταμίας και αυτό όφειλε να το γνωρίζει ο Δήμος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αλλά και Γενικός Επιθεωρητής.

Ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει που δεν γνωρίζουμε ;;;
Δήμαρχε τι ακριβώς συμβαίνει;
Ξανανοίγει η υπόθεση; Ή μήπως με πράξεις και παραλείψεις σας δεν φροντίσατε να την κλείσετε καλά;

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.