του ακτιβιστή

Όπως πληροφορηθήκαμε και έκτη υποψηφιότητα πρόκειται να κατατεθεί για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Θερμαϊκού. Η νεοφερμένη παράταξη ονομάζεται "Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες" ή 4 Ε και επικεφαλής υποψήφια δήμαρχος Θερμαϊκού φέρεται η κα Μαρίνα Χαρδαλούπα, κάτοικος Μάνδρας Αττικής (όπως αναφέρεται στο προφίλ της στο facebook).

Πίσω από την υποψηφιότητα, της εν λόγω (άγνωστης στον Θερμαϊκό) κυρίας, βρίσκεται ο γνωστός και άκρως αμφιλεγόμενος Αρτέμης Σώρρας. Για όσους δεν θυμούνται είναι αυτός που ήθελε να αγοράσει το χρέος της Ελλάδας δηλώνοντας ότι είχε κατατεθειμένα σε τράπεζα του Καναδά 600 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Αρτέμης Σώρρας, (όπως διαβάζουμε στη σελίδα της 4Ε στο fb) θα ενεργεί ως "ο Καταπιστευματοδέκτης/ Θεματοφύλακας, έχει ήδη καταθέσει αίτημα με προϋπολογισμούς για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο (συνημμένο παράρτημα Α) ύψους 2.3 Τρις".Και έχουν "πάρει ήδη την έγκριση και είναι έτοιμοι για την υλοποίηση.Χρειάζεται ο Φορέας για τον οποίο θα υλοποιηθούν τα έργα. Ο Δήμος λόγω Καλλικράτη, είναι μια ανεξάρτητη κρατική οντότητα και αναγνωρίζεται και έχει δικαιώματα να αιτηθεί ως ο Φορέας. ".

Ο Αρτέμης Σώρρας που έχει χαρακτηριστεί ως κατά φαντασίαν εκατομμυριούχος, μυθομανής, και σύστησε τον οργανισμό "End National Debt" με πρόεδρο τον κ. Μανώλη Λαμπράκη με στόχο .... την απαλλαγή της Ελλάδας από το χρέος, που απείλησε να μηνύσει για εσχάτη προδοσία ( τον 10ο του '12) την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας αν δεν του απαντούσαν εντός 5 ημερών στους όρους που έθετε και δεν υιοθετούσαν την πρότασή του (εδώ) και ενώ αρχικά ισχυριζόταν ότι τα 600 δις προέρχονταν από μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, αργότερα  δήλωνε πως «τα χρήματα ύψους τριών τρισεκατομμυρίων προέρχονται από την πώληση μυστικής αρχαίας τεχνολογίας στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ»(εδώ).
Κατηγορήθηκε ακόμη ότι προσφέρθηκε να γίνει όχημα ώστε να βγει από το μεγάλο αδιέξοδο της η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με δωδεκαθεϊστές.




Η ανακοίνωση της υποψήφιας Δημάρχου και συνεργάτιδας προφανώς του "ψευτο-εκατομμυριούχου", όπως χαρακτηρίζεται από πάμπολλα δημοσιεύματα έχει ως εξής:

Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ EI-END & Α. ΣΩΡΡΑ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ E.I.END, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!


Ενδιαφέρον παρουσιάζει και άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου στην εφημερίδα Έθνος με το οποίο ζητούσε να "μαζέψουν" τον Αρτέμη Σώρρα οι αρμόδιοι εισαγγελείς:

"Εδώ και δύο περίπου χρόνια ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, μόνιμος κάτοικος Πάτρας, εμφανίστηκε στην Αστόρια, όπου διαμένουν πολλοί Ελληνοαμερικανοί. Στην πλειονότητά τους απλοί άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι και υπερήφανοι για την πρώτη πατρίδα τους. Παρασύροντας μερικούς αφελείς ομογενείς, που πιστεύουν στους... Θεούς του Ολύμπου, ισχυρίστηκε ότι διαθέτει ομόλογα αξίας τρισεκατομμυρίων ευρώ και ανακοίνωσε ότι θα σώσει την Ελλάδα και την Κύπρο από την τρόικα και την απειλή πτώχευσης.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει ούτε μία απόδειξη ότι διαθέτει όλα αυτά τα... τρισεκατομμύρια, όμως συνεχίζει ένα παιχνίδι παραπληροφόρησης παρασύροντας απλούς ανθρώπους, οι οποίοι αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο οι δύο κυβερνήσεις δεν καταγγέλλουν αυτόν τον «ψευτόμαγκα», που βρίζει με πεζοδρομιακούς χαρακτηρισμούς όσους τον αμφισβητούν.

Βεβαίως, είναι αδύνατον να τον πιστέψουμε επειδή ομιλεί για τεράστια ποσά, που χαρίζει... απλόχερα στην Αθήνα και στη Λευκωσία, τα οποία όμως δεν τα παρουσιάζει. Και ο λόγος που δεν τα παρουσιάζει είναι απλός: Αν τον γυρίσετε ανάποδα, δεν θα πέσει από την τσέπη του ούτε ένα ευρώ. Με λίγα λόγια, «δεν έχει μία» ούτε για τσιγάρα. Ενας γιατρός, ο Λευτέρης Ρήνος, και ένας επιχειρηματίας, ο Γιώργος Γιαλτουρίδης, ερεύνησαν το θέμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκδότης των χρεογράφων που έχει στα χέρια του ο κ. Σώρρας είναι ο Stephen Louis Wozny, ένας πρώην δικηγόρος στην Ουάσιγκτον, ο οποίος διαγράφηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο ζήτησε και την ψυχιατρική του εξέταση. Υποστηρίζουν με αποδείξεις ότι τα χρεόγραφα τα οποία διακινεί ο κ. Σώρρας είναι άχρηστα, χωρίς καμία αξία και στηρίζονται στις ακάλυπτες συναλλαγματικές που δημιούργησε ο Wozny, στηριζόμενος σε θεωρίες συνωμοσίας. Ο Πατρινός «επενδυτής» πρέπει να παρατήσει τα μασκαραλίκια και να σταματήσει να προσφέρει φρούδες ελπίδες στους Ελληνες και τους Ελληνοκύπριους. Αρκετά κράτησε το παραμύθι του. Εφτασε η ώρα να ασχοληθούν μαζί του οι εισαγγελείς και οι δικαστές.."

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Απο τη στιγμη που μου βαζεις ως επιχειρημα το αρθρο ενος δημοσιογραφισκου εν ονοματι Μιχάλη Ιγνατίου που υποστηριζεται απο τα τσοντοκαναλα του καθεστωτος και δεν ψαχνεις για το ποιος ειναι ο Ααρτεμης Σωρρας καταλαβαινω οτι εισαι βαθυτατος υποστηριχτης καποιου απο τα πολιτικα ανδρεικιλα που καταστρεψαν αυτη τη χωρα...Αν εχεις εστω και λιγη τσιπα πανω σου,θες να λεγεσαι Ελληνας και εισαι υποστηρικτης της δημοκρατιας,ψαξε καλυτερα για ολο το ιστορικο Σωρρα μελετησε τα στοιχεια που φερνει,δειξε στο κοσμο το δικαστηριο που τον αθωοσε στις 28/6/2013,πες τους ακομα για το λογιστικο ελεγχο με την εποπτεια του Αρειου Παγου που θελει να κανει στο ελληνικο δημοσιο ωστε να βαλει στη θεση του οποιον εχει κλεψει χρηματα του Ελληνικου λαου και μη βγαζεις προωρα πορισματα για το ποιοι ειναι οι Ε4 και ο Αρτεμης Σωρρας...
    Υ.Γ Δεν γνωριζω τις πολιτικες φρονησεις και ουτε με ενδιαφερει αλλα να θυμαστε οτι πανω απο ολα ειστε Ελληνες και τιματε τη δημοκρατια.
    ''Επανομιτης''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.