Η πάσα που προσπάθησε να δώσει στον εαυτό του και στον Αντώνη Ματζάρη (για ευνόητους ψηφοθηρικούς λόγους) ο Γιάννης Μαυρομάτης κατά την επιδίωξή του να πλήξει τον Γιώργο Τσαμασλή μάλλον αποδείχτηκε "φαλτσοκλωτσιά".

Στον απόηχο του προχθεσινού ντιμπέιτ του "ακτιβιστή" και "δημότη" (που επιδεικτικά αρνήθηκε να συμμετάσχει ο υποψήφιος δήμαρχος από την Κερασιά ) επιχείρησε να αποδομήσει την "περιαυτολογία" του Αντιπεριφερειάρχη που μεταξύ πολλών αυτο"πιστώθηκε" και για την κατασκευή σχολείων, γυμνασίων (που γίνανε και δεν γίνανε) στον Θερμαϊκό (ανέφερε μάλιστα και για Γυμνάσιο που δεν υπάρχει στο Μεσημέρι).

Γι' αυτό το λόγο αυτό ο Γιάννης Μαυρομάτης χρησιμοποίησε δήλωση του Διονύση Ψωμιάδη (κάποιοι συνεχίζουν να "πατάνε" όπου μπορούν.... προκειμένου για την εκλογή τους), κατά την οποία «Ο κ. Τσαμασλής ήταν υπεύθυνος μόνο για τη μεταφορά των μαθητών και τις άδειες των λαϊκών αγορών». Ο στόχος φυσικά είναι σαφής και τέθηκε μάλιστα και ως τίτλος στην ανάρτηση "Ο Διονύσης Ψωμιάδης «αδειάζει» Τσαμασλή".

Έλα όμως που η πλεονεξία είναι κακός σύμβουλος .....

Φανταζόμαστε πως κάποιοι (επικοινωνιολόγοι του επιτελείου του άραγε;) τον συμβούλεψαν: αφού έχουμε παπά ας θάψουμε καμπόσους .....

Έτσι υπήρξε και  συνέχεια της δήλωσης Ψωμιάδη που ευλογούσε τα γένια Μαυρομάτη και αυτά του Ματζάρη (που τον θυμήθηκε ;;;) και αναφέρει: "«Τα σχολεία και τα γήπεδα ποδοσφαίρου τα κάναμε εγώ μαζί με τους δημάρχους της περιοχής, τον Γιάννη Μαυρομάτη στη Μηχανιώνα και Αντώνη Ματζάρη στην Περαία και με τη συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών της Νομαρχίας αρχικά και της Περιφέρειας στη συνέχεια» επισημαίνει ο Διονύσης Ψωμιάδης κλείνοντας μια για πάντα το κεφάλαιο «προσφορά στην σχολική στέγη και αθλητικές εγκαταστάσεις», που προσπάθησε για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους να λεηλατήσει ο Γ. Τσαμασλής."


Επικοινωνήσαμε με τον κ. Δονύση Ψωμιάδη που μας δήλωσε πως ουδέποτε αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους Μαυρομάτη και Ματζάρη και κακώς αποδόθηκε η δήλωσή του ως επιβράβευση συγκεκριμένων ονομάτων. Όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε: "Συνεργάστηκα πολύ καλά με όλους τους δημάρχους και με τους κ. Αλεξανδρή, Οικονομίδη, Μαυρομάτη αλλά και τον κ. Γκουστίλη στην Μίκρα. Μαζί κατασκευάσαμε τα αντίστοιχα έργα. Άλλωστε τα έργα δεν τα πιστώνεται ένας. Είμαστε 75 άτομα στην Νομαρχία. Περνούσαν από την Οικονομική Επιτροπή. Στην δε Τεχνική Επιτροπή προήδρευα εγώ."

Αφήνοντας να εννοηθεί πως ήταν εις εκ των 75 ο Μεσημεριώτης υποψήφιος και αφήνοντας αιωρούμενες και ανεπιβεβαίωτες τις δηλώσεις του συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Τσαμασλή.

Παιχνίδια επικοινωνίας και εξουσίας....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.