Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και μέσω αυτού στους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού έκανε ο γιατρός δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Ζδούκος για την προγραμματισμένη επίσκεψη της Task Force για την Υγεία με  επικεφαλής τον πρόεδρό της Βόλφγκανγκ Τσέλερ στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας την Παρασκευή.
Μια επίσκεψη που έρχεται να επιβάλλει την αντιμεταρρύθμιση του ΕΣΥ και να ολοκληρώσει το έγκλημα , καταργώντας ουσιαστικά την έννοια δημόσιο και δωρεάν στην υγεία για όλους πια, και όχι μόνο για τους ανασφάλιστους.
Ο ακτιβιστής γιατρός του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης, γιατρός του ΚΥ Μηχανιώνας και δημοτικός σύμβουλος κάλεσε τους ενεργούς πολίτες να αντιδράσουν και με την παρουσία τους από τις 9 το πρωί της Παρασκευής να δείξουν την αντίθεσή τους στις επιχειρούμενες και συνεχιζόμενες υποβαθμίσεις των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες μας μαζική υποδοχή ετοιμάζουν συλλογικότητες της περιοχής στους Γερμανούς συνεργούς των ντόπιων ολετήρων της δημόσιας υγείας που οδηγούν όλο και μεγαλύτερες  κοινωνικές ομάδες   στα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα  και στην μη ιατρική τους κάλυψη.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.