Ένα αντι- έντυπο ξεκίνησε ...
Ο Ακτιβιστής πλέον και σε ψηφιακή μορφή ....
Αργότερα και έντυπο ;  Θα δείξει ....
Προς το παρόν πάρτε στα χέρια σας (ή καλύτερα στην οθόνη σας) το 1ο φύλλο του "ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ" σε pdf, κατεβάστε το (download επί το ελληνικότερον), ξεφυλλίστε το, διαβάστε το, διαδώστε το (μπορείτε να το στείλε τε σε φίλους, κάντε το share επί το ελληνικότερον):

https://drive.google.com/file/d/0B8sWzZ4bAp9_OE9sZjNDaWRUbGM/view?usp=sharing

Ευελπιστούμε να κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με τις ειδήσεις της προηγούμενης εβδομάδας και τα προγραμματισμένα δρώμενα της επόμενης....
Θα δούμε ...

Προς το παρόν περιμένουμε τις κρίσεις σας ...
στο μέηλ μας: chrivanovits@yahoo.gr
στο φατσοβιβλίο: https://www.facebook.com/activistis
στο twitter: https://twitter.com/ivanovits

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα !!!


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ.ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.