του ακτιβιστή

Δυστυχώς - για τους ίδιους - συνεχίζουν ακόμα και σήμερα, μετά τις δεκάδες αποκαλύψεις των ανοσιουργημάτων τους που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε επαίτη και τους έλληνες σε παρίες του κόσμου, να μιλάνε, να κρίνουνε και να επιδιώκουν να γίνουν τιμητές και αξιολογητές των πάντων.

Αντί να βγάλουν τον σκασμό τους, να ανοίξουν ένα λάκκο και να μπουν μέσα μέχρι να ξεχάσει ο ελληνικός λαός τις δουλοπρέπειες προς τους ξένους και τις μαγκιές προς τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, εξακολουθούν να μιλάνε με έπαρση και κριτικάρουν αποκαλώντας "κλόουν" τον υπουργό οικονομικών που ανέδειξε το πρόβλημα της χώρας όπως πραγματικά έχει.

Ο ανεκδιήγητος Λοβέρδος, ο Καΐλας της πολιτικής ζωής, το ερπετό του πολιτικού κόσμου της χώρας, αυτός που πάει επί χρόνια κι έρχεται σαν φέρρυ μπόουτ από μνημονιακό κόμμα σε τροϊκανή παράταξη(να θυμίσουμε με τον ΓΑΠ, με τον Μπέννυ, όχι με τον Μπέννυ, με τους 58, με το Ποτάμι, με την ελιά, ξανά με τον Μπέννυ και τούνμπαλιν), ναι αυτός που στεναχωριόταν επειδή οι συνταξιούχοι δεν πεθαίνανε ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για να πληρωθούν οι εθνικοί νταβατζήδες ΤΟΛΜΑΕΙ να επιτίθεται και να γίνεται τιμητής στην κυβέρνηση της αριστεράς, που τουλάχιστον ΜΑΧΕΤΑΙ.

ΝΤΡΟΠΗ και επιτέλους ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΣΚΩΛΗΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.