του ακτιβιστή

Για δεύτερη φορά επιχείρησαν, και μάλιστα με ιταμό τρόπο, να παραχωρήσουν τα φιλέτα του Ποταμού της Επανομής στην Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού, ο δήμαρχος και ο Πρόεδρός της, αγνοώντας τις αντιδράσεις που ασκήθηκαν ακόμα και στο εσωτερικό της παράταξής τους.

Για δεύτερη φορά, χρησιμοποιώντας και λεκτικές αισχρόλογες επιθέσεις ενάντια στα μέλη της Συμπολιτείας, απέσπασαν την συναίνεση των ψήφων των "αδελφών" (όπως αποδεικνύεται) παρατάξεων Μαυρομάτη - Τσαμασλή για την απόφαση παραχώρησης.

Για δεύτερη φορά όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Ακτιβιστή, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την απόφαση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΤΕΘ.

Ήδη βρίσκεται στα χέρια τους η απόφαση της Περιφέρειας με την οποία γίνεται δεκτή η προσφυγή της Συμπολιτείας.

Δεν μένει πλέον παρά να αποδεχθούν την αποτυχία των παράλογων και παράτυπων σχεδίων τους, να παραδεχτούν ότι η απώλεια των εσόδων από τα αναψυκτήρια του ποταμού οφείλονται στον λανθασμένο χειρισμό και στην ανεπάρκειά τους και να ανακοινώσουν άμεσα την απόφαση (ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ) και μάλλον αυτό θα γίνει μέχρι αύριο και ίσως στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Τώρα ,ο brutal ,πρόεδρος ,που θα εκτονώσει τις δηλωμένες στο δημοτικό συμβούλιο ,γενετήσιες ορμές του ? Αν συμβεί και 3η απόρριψη ,τοίχο τοίχο εκεί στον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήλωνε και δικηγόρος δήλωνε πως η απόφαση ήταν νομιμότατη. Η περιφέρεια που δουλειά της είναι να ασκεί έλεγχο νομιμότητας την απέρριψε δυο φορές . Πολλές κοπάνες πρόεδρε στην νομική σχολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα τι δουλειά θα κάνουν αυτοί που τους είχαν τάξει ότι θα γίνονταν επιχειρηματίες του Ποταμού ? Άτιμη Συμπολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ζήτημα αν 2-3 σύμβουλοι του Μαυρομάτη ,κατάλαβαν τι ψήφιζαν .Πως να καταλάβουν άλλωστε . Όσοι κατάλαβαν είναι αυτοί που ονειρεύονταν πως θα κάνουν τα αφεντικά με Μοχίτο στις ξαπλώστρες του Ποταμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυκλοφορεί ήδη σύμβουλος της διοίκησης του δήμου που διαδίδει πως η περιφέρεια έδωσε 2 φορές offside ,ενω ο Μισαλέμης έφυγε απο κανονικη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.