Ζούμε μεγάλες στιγμές πατριώτες !

Για τους νότιους φίλους μας, να εξηγήσουμε ότι , τα απορριματοφόρα συμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Ο Δήμος αυτός βρίσκεται στις δυτικές, φτωχές άκρες του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και Δήμαρχος είναι ο δεξιός, νεοδημοκράτης, πατριώτης, ....μακεδονομάχος, Λάζαρος Κυρίζογλου. Ένας πετυχημένος κατά κοινή ομολογία Δήμαρχος (είναι και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Κ.Μακεδονίας), με πραγματικό έργο, εξαιρετικός δικηγόρος, αλλά ....δεξιός. Δηλαδή , χοντροκέφαλος !


Και είναι χοντροκέφαλος, επειδή "κατόρθωσε" να δυσφημίσει το έργο του, με αυτό τον εξευτελιστικό τρόπο. Να βάλει δηλαδή τις "σκουπιδιάρες" να παρελαύνουν υπό τους ήχους του "Μακεδονία ξακουστή" (!!!) και στα μεγάφωνα να διαφημίζεται το έργο της δημοτικής αρχής ! Το "Μακεδονία ξακουστή" να διακόπτεται από τη στριγγλή φωνή μιας που διαφήμιζε τα σάρωθρα !!!

Το βίντεο της ντροπής τα λέει όλα ! Κρίμα για τον πόντιο, πατριώτη, Λάζαρο (εκτός αν του την έφεραν και δεν γνώριζε, πράγμα μάλλον απίθανο). Αυτή η γελοιότητα θα τον συνοδεύει σε όλη του τη ζωή. Κρίμα, να την πατήσει έτσι, ένας τόσο ικανός δικηγόρος πολιτικός !

Μετά από αυτό, πώς είναι δυνατόν να μην τον κατηγορούν οι αντίπαλοί του ως "πατριδέμπορο";
Είμαι βέβαιος, ότι το έχει σκυλομετανοιώσει, βλέποντας το βίντεο.

Βασίλης Προκοπίδης / makpress

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.