Διάτρητη η κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, καταρρέει μειούμενη στον αριθμό των 153 πλέον βουλευτών. Τα προαπαιτούμενα των ευρωτοκογλύφων για να ανοίξουν τα 2 δις της χρηματοδότησης πέρασαν πριν λίγο πάνω από μια λαβωμένη κυβέρνηση.

Απών στην ψηφοφορία Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ, ΟΧΙ ψήφισε ο Νίκος Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ.

Άμεση η απάντηση των κομμάτων των κυβερνητικών εταίρων της υποταγής: Τους διέγραψαν άμεσα. Και αυτό για να κοπεί οποιαδήποτε σκέψη σε μελλοντικούς διαφωνούντες που θα προέκυπταν στις επόμενες ψηφοφορίες για το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που οσονούπω έρχεται.

Αυτό που προβλέπαμε πλέον έχει πλησιάσει. Το νεομνημονιακό γκρουπ (ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ) θα προχωρήσει σε γάμο με τους παλαιομνημονιακούς (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμια και λεβέντες).

Ήδη μπορούμε να φανταστούμε την ολομέτωπη επίθεση στον ανυπεράσπιστο πλέον Έλληνα που θα επιδεινωθεί ελλείψει του αναγκαίου αντιμνημονιακού μετώπου και της μη υπάρχουσας αντιμνημονιακής ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ αριστεράς που θα μπορούσε να δημιουργήσει τους όρους άμυνας απέναντι στους ευρωπρόθυμους μνημονιακούς.

Κάποιοι θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να αφήσουν τάχιστα την προστασία της απάθειας και απραξίας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.