του ακτιβιστή

Μάλλον το έχουν δει αλλιώς κάποιοι αντιδήμαρχοι από τη διοίκηση Μαυρομάτη.
Μάλλον το έχουν δει "καουμπόηδες" και ότι γουστάρουμε κάνουμε.
Δεν εξηγείται αλλιώς η μικρόνοη πρακτική τους να δίνουν εντολή στο JCB να μπει στην προστατευμένη περιοχή νατούρα και να αφαιρέσει άμμο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της βίαιης παρέμβασης για τοα οικοσυστήματα της προστατευμένης περιοχής.
Και προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα των ενοικιαστών των beach bar του Ποταμού (για να στήσουν beachvolley μπροστά στα μαγαζιά) ποδοπατήσανε χελώνες και κατέστρεψαν το οικοσύστημα.
Ενέργειες που προκάλεσαν την επέμβαση του δασαρχείου και της αστυνομίας που αναζητά τους υπευθύνους από πλευράς δήμου.
Ο Δήμαρχος επιχειρώντας να περιορίσει τις συνέπειες της άφρονας παρέμβασης του αντιδημάρχου του, φρόντισε να καλέσει σε σύσκεψη βασικά στελέχη της διοίκησής του, συμπεριλαμβανομένου όμως και του προκαλέσαντος την οικολογική ατασθαλία.
Περιμένουμε την υπεύθυνη ενημέρωση (θα βγάλουν δελτίο τύπου που τόσο το συνηθίζουν ;;;) ή και την μέσω fb (έστω) από τον πολυγραφότατο και φωτορεπόρτερ φίλο μας Σάκη Γιαμουστάρη.

Ιδού και οι φωτο που πιστοποιούν το ρεπορτάζ του ακτιβιστή:






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.