Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδα «Τοπικός Ορίζοντας» σύμφωνα με το οποίο διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στα οικονομικά του δήμου Θερμαϊκού από επιθεωρητές-ελεγκτές του «Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης».

Από τον Ιούνιο που άρχισε, μέχρι και σήμερα, το κλιμάκιο των ελεγκτών, εξετάζει τις συμβάσεις που συνάφθησαν από τη διοίκηση του κ. Γιάννη Μαυρομάτη και οι οποίες είτε παρουσιάζουν ανεξήγητα κενά, είτε πάλι μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ερμηνείες.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως, οι ελεγκτές του ΣΕΕΔΔ, το οποίο πρέπει να εξηγήσουμε ότι υπάγεται στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, ασχολούνται με την έρευνα στις ακόλουθες συμβάσεις που υπογράφτηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή, όσο και από τις προηγούμενες και συγκεκριμένα:

-Για την ίδρυση νέων κοιμητηρίων στη Νέα Μηχανιώνα

- Για την κτηματογράφηση, πολεοδόμηση και πράξη εφαρμογής στις περιοχές του εγκεκριμένου σχεδίου των Νέων Επιβατών, της επέκτασης των Άνω Νέων Επιβατών και της επέκτασης του οικισμού της Αγίας Τριάδας.

- Για την αποτύπωση, κτηματογράφηση, πολεοδόμηση και πράξη εφαρμογής των περιοχών α) Πρώτης κατοικίας στην περιοχή μεταξύ Νέας Μηχανιώνας και Νέας Κερασιάς, β) οριοθετημένου τμήματος της Κερασιάς, γ) Οριοθετημένου τμήματος και επέκταση Α’ κατοικίας του οικισμού Αγγελοχωρίου.

- Για τη δημιουργία Βιοτεχνικής Ζώνης στη Νέα Μηχανιώνα

Αν δεν κάνουμε λάθος όλες οι παραπάνω υποθέσεις που φέρεται να ερευνώνται αφορούν συμβάσεις με το ίδιο μελετητικό γραφείο.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Τοπικός Ορίζοντας, η τριμελής ελεγκτική ομάδα του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, στο πλαίσιο του ελέγχου που διενεργεί, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, αλλά ακόμη και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θερμαϊκού, προκειμένου να συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό για τις δραστηριότητες του Δήμου που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του διενεργούμενου ελέγχου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.