«Η φιλική αναδιάρθρωση είναι μονόδρομος για την Ελλάδα, ώστε να αισθανθεί κάποια ανακούφιση» υποστηρίζει ο Λαρς Φέλντ, μέλος του πενταμελούς συμβουλίου οικονομικών εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης.
Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Φέλντ προσθέτει πως η αναδιάρθρωση είναι αναπόφευκτη γιατί τα μέτρα σταθεροποίησης της οικονομίας δεν μπορούν πλέον να επιβληθούν πολιτικά, κάμπτοντας τις αντιστάσεις του κόσμου, οι οποίες πληθαίνουν «ιδίως όταν δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ».
Ο κύριος αυτός λέει πράγματα που δεν τολμά να πει στην Ελλάδα ούτε Μεσαίο στέλεχος Υπουργείου. Πόσο μάλλον υπουργός. Το Απρίλιο του 2010 μετά από σωρεία λαθών και όντας ανίκανος να διαχειρηστεί  ούτε τα στοιχείωδη ο Γιωργάκης παρέδωσε την εντολή του Λαού και μετέβαλε την χώρα σε Κηδεμονευομένη Δημοκρατία…
και δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε βάσιμα να περιμένουμε τίποτα παραπάνω.

Από Γιάννη Παπαϊωάννου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.