Δεν πρέπει οι πολίτες να μάθουν;Οι μεν δεν απαντούν.Οι δε διαφημίζουν πρόσωπα,κόμματα και υπό οργάνωση..πανελλαδικά συντονιστικά.Μέσα στην τραγική απαξίωση ενός ρωμαλαίου λαικού κινήματος χιλιάδων πολιτών που δυστυχώς μετά τις 6 Φλεβάρη αρχίζει βαθμηδόν να υποβαθμίζεται για να φθάσει σε δράσεις των 25 -το πολύ 100 ατόμων..
Μέσα στην τραγική απαξίωση ενός ρωμαλαίου λαικού κινήματος χιλιάδων πολιτών που δυστυχώς μετά τις 6 Φλεβάρη αρχίζει βαθμηδόν να υποβαθμίζεται για να φθάσει σε δράσεις των 25 -το πολύ 100 ατόμων,οι ομάδες που σήμερα έστω το εκφράζουν δημόσια, αντί να προβληματιστούν,αναλίσκονται σε εκτόξευση ανούσιων παράλληλων πυροτεχνημάτων για εσωτερική τους κατανάλωση.
Οι μεν δεν απαντούν.Οι δε διαφημίζουν πρόσωπα,κόμματα και υπό οργάνωση..πανελλαδικά συντονιστικά.Τα ερωτήματα πάντως παραμένουν.Και όσο παραμένουν, οι πολίτες δυστυχώς αποστασιωποιούνται.
Και μάλιστα ακριβώς τη στιγμή που απαιτείται άμεση συσπείρωση και ενεργοποίηση σε κάθε είδους δράσεις όσο το δυνατό περισσότερων πολιτών.
Η ευθύνη, όσων βρίσκονται  στους δρόμους κατά του καθεστώτος, για τη συνεχή σφυρηλάτηση της λαικής ενότητας είναι μεγάλη και απαιτεί σοβαρότητα και κυρίως διαφάνεια.

Οι πολίτες θέλουν πρώτα να γνωρίζουν, να εμπιστευτούν και κατόπιν αποφασιστικά και αταλάντευτα να ανοιχτούν στούς δρόμους των συλλογικών αγώνων.
Επομένως το φώς είναι το ζητούμενο.

Και ο παραμερισμός κάθε προσωπικής φιλοδοξίας η μικροκομματικής κοντόφθαλμης σκοπιμότητας αποτελεί μονόδρομο.


Συγκεκριμένα έχουν τεθεί τα ακόλουθα-πρώτα -ερωτήματα τα οποία ζητούν απαντήσεις:

-Δεν έχει τελικά διασπαστεί το κίνημα αυτό;

-Δεν έχουν ποτέ  διαγραφεί πολίτες;

-Σίγουρα δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς;

-Σε ποιά πολιτική βάση στόχευσης υπάρχει ενότητα;

Οι πολίτες ζητούν συγκεκριμένες πολιτικές απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..



Παραθέτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου που έφθασε στη σύνταξη του STOPCARTEL



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

της 14/4/2011

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής καταγγέλλει την επίθεση που έχει εξαπολυθεί ενάντια στο κίνημα των διοδίων και άλλων κινημάτων βάσης. Οι επιθέσεις αυτές δεν μας πτοούν, μας δυναμώνουν. 

Συμπαραστεκόμαστε σε κάθε διωκόμενο πολίτη απέναντι στις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Καταδικάζουμε:

Την αυθαιρεσία της τροχαίας που δίνει στοιχεία Ελλήνων πολιτών σε ιδιωτικές εταιρίες. 
Την αυθαιρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που αρνείται την ποινική δίωξη των υπεύθυνων των σταθμών διοδίων μετά από καταγγελίες πολιτών. 
Την αυθαιρεσία προσωπικής κράτησης πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια αξίας 2-3 ευρώ, όταν καταχραστές εκατομμυρίων συγκαλύπτονται. 
Την αυθαιρεσία άρνησης της έκδοσης πιστωτικού σημειώματος, σε ορισμένους σταθμούς διοδίων, σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν. 
Την αυθαιρεσία να συγκαλύπτονται βουλευτές που επιτίθενται σε πολίτες που διαμαρτύρονται. 
Την αυθαιρεσία δίωξης συναγωνιστών μας με αστήριχτες και κατασκευασμένες κατηγορίες. 
 
Ενημερώνουμε:

Τα ΜΜΕ, σε συνέχεια του πολέμου που έχουν ανοίξει τον τελευταίο καιρό στο ΚίνημαΔεν Πληρώνω Διόδια, ότι βιάστηκαν να χαρούν ότι διασπάστηκε. 

Η επιστολή που στάλθηκε στα ΜΜΕ είναι απαράδεκτη, δεν στάλθηκε από το επίσημο μέηλ της Επιτροπής (diodiastop@gmail.com) και δεν εκπροσωπεί το Συντονιστικό μας. 

Το κίνημα ενάντια στα διόδια δεν είναι κόμμα. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να διασπαστεί. 

Το κίνημα Δεν Πληρώνω δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς για να δίνει «γραμμή», ούτε για να διαγράφει τους αγανακτισμένους πολίτες που το έχουν αγκαλιάσει. 

Στο κίνημα Δεν Πληρώνω συμμετέχουν πολλές επιτροπές και κινήσεις πολιτών (μία από αυτές είμαστε κι εμείς) καθώς και πολλοί ανένταχτοι πολίτες όλων των κοινωνικών, πολιτικών, μορφωτικών στρωμάτων, απόψεων και τακτικών.

Είμαστε ενωμένοι και αυτό είναι η ελπίδα μας



diodiastop.blogspot.com
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.