Οι ΗΠΑ δεν θα διστάσουν να στρέψουν το ΝΑΤΟ κατά τηςΛιβύης για να βάλουν χέρι στα πετρελαϊκά της αποθέματα, δήλωσε από την Αβάνα ο Φιντέλ Κάστρο. Εξέφρασε επιφυλάξεις για την εγκυρότητα των πληροφοριών για σφαγή αμάχων από το καθεστώς τουΜουαμάρ Καντάφι...
«Μπορούμε να συμφωνούμε, ή να διαφωνούμε με τον Καντάφι. Ο κόσμος βρίσκεται βυθισμένος σε πληροφορίες κάθε είδους, που κυρίως μεταδίδονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση. Πρόσθεσε ότι τηρεί στάση αναμονής μέχρι να αποδειχθεί "είτε η αλήθεια, είτε το ψεύδος" για τις σφαγές.

«Ένας τίμιος άνθρωπος θα στέκει πάντοτε αντίθετος σε οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά οποιουδήποτε λαού στον κόσμο, και τώρα, τούτη τη στιγμή, η χειρότερη αδικία θα ήταν η σιγή απέναντι στο έγκλημα που ετοιμάζεται να διαπράξει το ΝΑΤΟ κατά του λιβυκού λαού», δήλωσε ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.