Η αμφίσημη αρχικά θέση του Σαμαρά, για την πολυπόθητη συναίνεση που υπαγορεύουν οι Τροϊκανοί και επιθυμούν οι ντόπιοι εντολείς τους, δεν άργησε να ξεκαθαρίσει. 
Ανοιχτός σε συναίνεση εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαρας στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. “Συναίνεση σημαίνει κατ΄αρχήν να σοβαρευτούμε” είπε. “Και να συζητήσουμε για το πρόβλημα.
Αυτή τη συζήτηση μπορούμε να την κάνουμε καλή διάθεση με όσους προσέρχονται με καθαρό μυαλό και καθαρή ματιά. Και αν καταλήξουμε να πάμε μαζί να τα επαναδιαπραγματεύτουμε. Οχι τους τελικούς στόχους του μνημονίου γιατί συμφωνούμε με αυτούς αλλά όλα τα ενδι’αμεσα βηματα ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα. Το μεγαλο ζητούμενο είναι η επαναδιαπραμάτευση και η βάση της συναίνεσης που θέλει ο λαός είναι να συμφωνήσουμε, να το πιστέψουμε και να το παλέψουμε.”
Για τον Γ.Παπανδρέου είπε ότι είναι διατεθειμένος κάποιες από τις προτάσεις μας να τις κάνει αποδεκτές είπε. “Γενικά και αφηρημένα” πρόσθεσε. “Αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε από κάπου.”
Και δεν δίστασε να χαϊδέψει  το κίνημα των Αγανακτισμένων λέγοντας πως είναι ανάγκη να αφουγκραστούμε το μήνυμά τους, χαρακτηρίζοντας θετικό σημάδι το γεγονός ότι οι πολίτες συσπειρώνονται ακομμάτιστα γύρω από τη σημαία. Δεν έχει καταλάβει πως απαίτηση του κινήματος είναι να ξεκουμπιστεί όλο το πολιτικό σύστημα και οι κυρίως οι συνδαιτυμόνες της Μπίλντερμπεργκ. τζάμπα τα ανοίγματα Αντωνάκη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.