Οι Ρέι Μάνζαρεκ και Ρόμπι Κρίγκερ, ο πληκτράς και ο κιθαρίστας του θρυλικού ροκ συγκροτήματος The Doors, θα δώσουν συναυλία στο Παρίσι στις 3 Ιουλίου, 40 χρόνια μετά τον απροσδόκητο θάνατο στη γαλλική πρωτεύουσα του τραγουδιστή της μπάντας και ειδώλου της μουσικής σκηνής, Τζιμ Μόρισον.

Τα δύο ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, που δημιουργήθηκε το 1965, θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες του συγκροτήματος στην αίθουσα Bataclan. Τους δύο μουσικούς θα πλαισιώσουν ο τραγουδιστής Ντέιβ Μπροκ, ο Τάι Ντένις στα τύμπανα και ο Φιλ Τσεν στο μπάσο.
Χαρισματικός και προκλητικός τραγουδιστής, ψυχεδελικός ποιητής και ίνδαλμα του ροκ, ο Μόρισον βρήκε τον θάνατο στη μπανιέρα του ξενοδοχείου του στο Παρίσι στις 3 Ιουλίου 1971 σε ηλικία 27 ετών. Το αυθεντικό σχήμα των Doors, που συμπλήρωνε ο ντράμερ Τζον Ντέσμορ, διαλύθηκε το 1973.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.