Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε απόψε  η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει «την πρωτοφανή αγριότητα, τον αυταρχισμό και τη βία που χρησιμοποίησε και σήμερα η κυβέρνηση για να κάμψει τους αγώνες των εργαζόμενων και να διαλύσει την απεργιακή πορεία στην Αθήνα.

Ο τραυματισμός δεκάδων διαδηλωτών, και ιδιαίτερα ο σοβαρός τραυματισμός διαδηλωτή στο κεφάλι από γκλομπς των αστυνομικών δυνάμεων, μας παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους τραυματισμένους συναδέλφους και εύχεται τη γρήγορη ανάρρωσή τους.

Είναι φανερό ότι η σημερινή επίδειξη δύναμης από τις ειδικές δυνάμεις καταστολής αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση στα πλαίσια προώθησης και του νέου μνημονίου έχει αποφασίσει το «σπάσιμο» των κεφαλιών των διαδηλωτών και των παιδιών μας».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.