Πλήρωνε 2.500 δολάρια για δυο ώρες σεξουαλικής συντροφιάς, πολλές όμως από τις κοπέλες που τον επισκέπτονταν είχαν εκφράσει παράπονα για την επιθετική του συμπεριφορά.
Οι αποκαλύψεις της περιβόητης Christine Davis, γνωστής ως μαντάμ του Μανχάτταν, διευθύντριας μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις με call girls στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει μυστικές πτυχές ...
της ζωής του ΔΝΤ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του ως κατηγορουμένου.
Ο Στρος Καν δεν κατηγορείται ούτε και θα μπορούσε να κατηγορηθεί επειδή νοίκιαζε call girls, κατηγορείται όμως για απόπειρα βιασμού και κάθε στοιχείο που επιβεβαιώνει επιθετική σεξουαλική συμπεριφορά μπορεί να τον φέρει σε δύσκολη θέση.
Εκτός από τη μαντάμ του Μανχάτταν το τελευταίο διάστημα υπάρχει ακόμη μία καταγγελία για σεξουαλική συμπεριφορά που άγγιζε τα όρια του βιασμού.
Αυτή είχε έρθει από την Κριστάν Μπανόν, τη νεαρή δημοσιογράφο που πήγε να του πάρει συνέντευξη το 2002 και βρέθηκε να παλεύει μαζί του στο πάτωμα καθώς προσπαθούσε να ανοίξει το τζιν παντελόνι της.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.