Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα έξω από την ιταλική Βουλή στη Ρώμη, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος εξηγούσε ποια θα είναι οι κύριες προτεραιότητες κυβερνητικής του δράσης μέχρι το 2013. Διαδηλωτές που ανήκουν στο αυτόνομο συνδικάτο Cobas και στο έκτακτο προσωπικό των ιταλικών σχολείων (εργαζόμενοι που βάσει των νέων ρυθμίσεων δεν πρόκειται να συνεχίσουν να απασχολούνται) εξεδήλωσαν με συνθήματα την αποδοκιμασία τους, απορρίπτοντας τις νέες προγραμματικές δηλώσεις και προθέσεις του πρωθυπουργού. Οι διαδηλωτές έριξαν αυγά, φρούτα, λαχανικά, αλλά και έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, περιτυλιγμένο σε χαρτόνι, ο οποίος δεν εξερράγη. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ούτε απευθείας συμπλοκές με την αστυνομία.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.