Και ενώ μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού το καθεστώς Καντάφι (που με ύψος 37,5 δισεκατομμύρια δολάρια  διατίθεται να στηρίξει την ανασυγκρότηση της χώρας) δείχνει σιγουριά για το μέλλον και μάλιστα προχωράει σε "άνοιγμα" προς τους εξεγερμένους για τη διενέργεια  δημοκρατικών εκλογών και παροχή συνταγματικών δεσμεύσεων σε όλη την επικράτεια με εγγυητές και ....
κύρια υπεύθυνους ξένους απεσταλμένων κυβερνήσεων και επιτελείων, φαίνεται πως η ιμπεριαλιστική επίθεση των Αμερικανών επιτείνεται και κορυφώνεται.
Άλλοι εννέα άμαχοι Λίβυοι πολίτες σκοτώθηκαν σήμερα μετά από φονικό βομβαρδισμό που έπληξε μια φτωχή συνοικία στα περίχωρα της Τρίπολης.
Πτώματα αθώων ανασύρθηκαν,  μετά τον μεταμεσονύκτιο βομβαρδισμό, από τριώροφη κατεστραμμένη πολυκατοικία.
Σοβαρά ερωτηματικά πλέον - και κυρίως μέσα στους κόλπους των ιμπεριαλιστών- δημιουργούνται σχετικά με τους σκοπούς της απάνθρωπης αυτής επιχείρησης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.