Για επιχείρηση διάλυσης της σημερινής συγκέντρωσης και "επικίνδυνους κυβερνητικούς σχεδιασμούς" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
"Η απίστευτη χρήση χημικών σε ένα ατέλειωτο και επικίνδυνο κυνηγητό ανάμεσα σε ΜΑΤ και ανώνυμους κουκουλοφόρους, είχε σαν προφανή στόχο την πλήρη εκκένωση της πλατείας, αλλά και να κάμψει το φρόνημα του υπέροχου κόσμου που περισσότερο από ένα μήνα δίνει τη μάχη για την αξιοπρέπεια, τα δικαιώματά του, την προστασία της εργασίας. Για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, για να βγούμε από το μνημόνιο" αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: "Καταγγέλλουμε τους επικίνδυνους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, την αστυνομική βία και την προκλητικά ανεύθυνη και τυχοδιωκτική στάση των ανώνυμων κουκουλοφόρων. Ο λαός και η νεολαία δεν κάμπτονται, αγωνίζονται διεκδικώντας την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης και μια νέα πορεία για τον τόπο".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.