Με τον τίτλο «Κυνήγι προσφορών στην Ελλάδα», η Wall Street Journal ουσιαστικά πληροφορεί και παρακινεί αυτούς που ήδη έβγαλαν τρελά κέρδη από την αβεβαιότητα και την επαπειλούμενη χρεοκοπία της χώρας μας να σπεύσουν γιατί υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες.
Και ενώ οι πιέσεις από την Ευρώπη για την επίσπευση των ιδιωτικοποιήσεων αυξάνουν, εκβιάζοντας για τη χορήγηση του νέου πακέτου βοήθειας και την επόμενη δόση, η Wall Street Journal προμοτάρει τη δυσχερή θέση μας με δημοσίευμά της ότι η «η Ελλάδα πωλείται φθηνά και η Γερμανία αγοράζει» με τον κράχτη - τίτλο  «κυνήγι προσφορών στην Ελλάδα».
Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει ως παράδειγμα του ΟΤΕ σημειώνοντας πως για το 10% η Deutsche Telekom πλήρωσε μόλις 400 εκατομμύρια ευρώ, όταν πριν τρία χρόνια είχε δώσει 4 δισεκατομμύρια ευρώ για το 30%.
Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά και στο ενδιαφέρον γερμανικών εταιρειών για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αλλά και για το ενδιαφέρον του τσεχικού ενεργειακού ομίλου CEZ για είσοδο στην εγχώρια αγορά ενέργειας.

Το δοσίλογο πολιτικό καθεστώς θα πουλήσει ακόμη και την Ακρόπολη αν δεν γιγαντωθεί και δράσει πλέον πρακτικά και δυναμικά το κίνημα των ελεύθερων πολιτών.
Είναι η ώρα του αγώνα!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.