Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση  (1/7/2011) – και καλό μήνα -  του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
·         Για σήμερα Παρασκευή στην Κεντρική Μακεδονία αν εκδηλωθούν κάποια φαινόμενα θα είναι μέχρι το απόγευμα χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα όποια φαινόμενα θα είναι από το απόγευμα μέχρι το πρωί του Σαββάτου
·         Για αύριο Σάββατο στη Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν κάποιες νεφώσεις και το απόγευμα στα ορεινά μπορεί να είναι πιο πυκνές και μπορεί να δώσουν κάποια φαινόμενα. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη νεφώσεις στα ορεινά.
·         Για την Κυριακή θα έχουμε φαινόμενα στη Βόρεια Κεντρική Μακεδονία (Πέλλα και κυρίως Κιλκίς και Σέρρες ) όλη την ημέρα. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν αναμένεται κάτι.

Καλό Σαββατοκύριακο για μπάνιο….
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.