- Νέο μέτωπο στο Αργάσι Ζακύνθου σε δύσβατη περιοχή
- Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Κερατέα, οι φλόγες άγγιξαν νωρίτερα τα σπίτια
- Συνεχής ενημέρωση για τα πύρινα μέτωπα
- Υψηλός ο κίνδυνος και τις επόμενες μέρες

19.10 Νέο μέτωπο φωτιάς στους Μολάους Λακωνίας στην περιοχή Κουπιά. Ξέσπασε γύρω στις πέντε και μισή και καίει ελιές και ξερά χόρτα. Επί τόπου έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη. Τις φλόγες πολεμά και πεζοπόρο τμήμα.

Διπλασιάστηκαν σχεδόν οι δυνάμεις στην Εύβοια. Τώρα επιχειρούν 80 πυροσβέστες, με 27 οχήματα. Από αέρος κάνουν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα και έντεκα αεροσκάφη. Τα πεζοπόρα τμήματα είναι πλέον τέσσερα. Ελπίδες δημιουργεί η πτώση των ισχυρών ανέμων, που μέχρι τώρα έπνεαν ως οκτώ μποφόρ.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις και στη Ζάκυνθο, όπου ξέσπασε φωτιά σε ρεματιά στο Αργάσι. Επί τόπου βρίσκονται 20 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα ελικόπτερο κάνει ρίψεις νερού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.