Τα ονόματα όλων των υπηρεσιών της Google, αλλάζουν για να ενταχθούν στο Google+.
Η Google ετοιμάζεται να αλλάξει τα ονόματα των υπηρεσιών Picasa και Blogger, στα πλαίσια της ενοποίησης των υπηρεσιών αυτών με τη νέα υπηρεσία κοινωνική δικτύωσης που ετοιμάζει, Google+.
Έτσι λοιπόν το νέο όνομα του Picasa θα είναι Google Photos και του Blogger, Google Blogs, επίσης αναμένεται να αλλάξουν όνομα και όλες οι άλλες υπηρεσίες που δεν έχουν στον τίτλο τους το “Google” εκτός από το YouTube.
Η αλλαγή του ονόματος της υπηρεσίας του Blogger είναι ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή επωνυμίας υπηρεσίας για την εταιρεία, αφού διαθέτει μεγάλο πλήθος χρηστών και είναι ανάμεσα στις 10 πιο συχνά επισκεπτόμενες ιστοσελίδες παγκοσμίως.
Οι νέες αλλαγές αυτές αναμένεται να ισχύσουν σε περίπου 40 μέρες όπου και θα γίνει η δημόσια λειτουργία του Google+.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.