χθές βράδυ μετά την πετυχημένη πορεία στην Ισπανική πρεσβεία και αφού το καθεστώς γελοιοποιήθηκε διεθνώς μέσα στην Πλάκα!Δείτε το βίντεο.
Απρόκλητη-όπως πάντα-επίθεση δέχτηκαν χθές βράδυ οι διαδηλωτές της Λαικής Συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος, οι οποίοι προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει πορεία συμπαράστασης προς τον αγωνιζόμενο Ισπανικό λαό μπροστά στην Ισπανική πρεσβεία .. 

Κατά τη διάρκεια της πορείας, η οποία πέρασε μέσα απο τα γεμάτα με ξένους τουρίστες σοκάκια της Πλάκας, οι διαδηλωτές υπέστησαν την προκλητική παρουσία των διμοιριών των ΜΑΤ, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις τους είχαν κυριολεκτικά περικυκλώσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών της περιοχής, οι οποίοι συνεχώς έκφραζαν την συμπαράστασή τους πρός τους πολίτες με κάθε τρόπο! 

Το θέαμα των δυνάμεων καταστολής μέσα στην τουριστική περιοχή της Πλάκας ήταν πρωτόγνωρο και προκάλεσε τον διεθνή διασυρμό του καθεστώτος, αφού οι χιλιάδες τουρίστες αποθανάτιζαν με τις κάμερές τους το γεγονός μιας καθόλα ειρηνικής διαδήλωσης που απειλείτο συνεχώς απο τους πάνοπλους αστυνομικούς! 

Οταν τελικά οι διαδηλωτές επέστρεψαν-πάντοτε ειρηνικά-στην οδό Αμαλίας, μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη, οι ΜΑΤατζήδες δεν άντεξαν πλέον να παραμένουν απλά απειλητικοί με σκοπό την άσκηση τρομοκρατίας και απρόκλητα ασκώντας πρωτοφανή για τις συνθήκες που επικρατούσαν βία, απώθησαν τους πολίτες πρός την πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιήθηκε για άλλη μια βραδυά η Λαική Συνέλευση .. 

Τόσο την πορεία όσο και τη Λαική Συνέλευση μετέδωσε και χθές βράδυ ΖΩΝΤΑΝΑ το STOPCARTEL TV 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.