Μπορεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να συνεχίζει το μεροληπτικό παιχνίδι ενημέρωσης (εκθέτοντας τον ίδιο, για ανούσια τελικά θέματα όπως η ΗΔ των συνεδριάσεων, που στέλνει επιμελώς σε προσφιλή του ΜΜΕ αγνοώντας άλλα) όμως ο Ακτιβιστής με copy - paste  σας δίνει  τα θέματα αλλά και κάποιους σχολιασμούς του:

  • Ξανά απευθείας αναθέσεις, για τοπογραφικές αποτυπώσεις σε Μπαξέ και Επανομή, δίδει ο γαλαντόμος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων  σε γραφεία της περιοχής. Περίπου 30.000 ευρώ κοστολογήθηκαν και αναμένουν την αυριανή έγκριση για να αλλάξουν χέρια. Και ενώ η Τεχνική Υπηρεσία και Τοπογράφους έχει αλλά και εξοπλισμό (που δεν είναι και πολυδάπανος) μπορεί να προμηθευτεί. Ως αιτιολόγηση για την απευθείας ανάθεση προβάλλεται ο φόρτος εργασίας των υπηρεσιών και η έλλειψη κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού για τις τοπογραφικές εργασίες. Δύο ερωτήσεις 1) Πόσες τοπογραφικές αποτυπώσεις κάνει η αρμόδια υπηρεσία αυτό το χρονικό διάστημα και 2) Τα 30 χιλιάρικα δεν επαρκούν για την αγορά των αναγκαίων συσκευών και εργαλείων ;
  • Συνεχείς παραιτήσεις  μελών από επιτροπές όπως η αυτή της Ποιότητας Ζωής. Ο λόγος φέρεται ότι είναι η άρνησή τους να δημοσιοποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, όπως είναι υποχρεωμένοι να πράξουν βάσει του νόμου του Καλλικράτη. Μάλλον θα φτάσουμε να συμμετέχουν ρακένδυτα μέλη πλέον στις επιτροπές....:)))
  • Και μια και μιλήσαμε για δημοσιοποίηση περιουσιακών στοιχείων..... Ακόμη ο Δήμαρχος να δημοσιεύσει το δικό του πόθεν έσχες..... Λέγεται ότι ζήτησε εξαίρεση ο κ. Αλεξανδρής από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών ....  Ο λόγος ;;;

Ακτιβιστής

15o Δημοτικό Συμβούλιο Τετάρτη 31-8-2011 ώρα 20:00

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ν. Επιβατών (οδός Λογοθέτη 1)

  1. Έγκριση τροποποίησης του καταστατικού της ΤΕΘ Α.Ε ως προς τους σκοπούς και λοιπά άρθρα. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γ. Λαζαρίδης.
  2. Καταγγελία – λύση μισθώσεων της WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  3. Έγκριση του υπ’ αρ. 1/2011 πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  4. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  5. Διαγραφή ποσού 1.821,77€ από χρηματικούς καταλόγους. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  6. Έγκριση και υλοποίηση της υπ’ αρ. 24/2011 μελέτης με τίτλο «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο βοηθητικό γήπεδο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βογιατζής.
  7. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου για εκτέλεση υπηρεσίας εκτός έδρας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  8. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  9. Επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντα. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  10. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 120/2011 απόφασης του ΔΣ. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γ. Λαζαρίδης.  
  11. Απευθείας ανάθεση «Μελέτη τοπογραφικής αποτύπωσης και εφαρμογής ορίων δημοτικών αναψυκτηρίων στην εκτός σχεδίου περιοχή αγροκτήματος Επανομής και λοιπές σποραδικές τοπογραφικές εργασίες σε Τοπικές Κοινότητες Δήμου Θερμαϊκού». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βογιατζής.
  12. Απευθείας ανάθεση της μελέτης «Τοπογραφική αποτύπωση αγροτικής οδού μεταξύ των κληρ. 447-499 έως 496-542 αγροκτήματος Ν. Επιβατών». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βογιατζής.
  13. Συμπλήρωση της υπ’ αρ. 258/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βογιατζής.
  14. Οικονομική ενίσχυση Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Δήμου Θερμαϊκού «Οι ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΕΣ». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  15. Αντικατάσταση μελών ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θερμαϊκού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βασιλειάδης.
  16. Αντικατάσταση μελών ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θερμαϊκού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βασιλειάδης. 
  17. Ορισμός γυναικών εκπροσώπων του Δήμου σε σεμινάρια της εταιρείας ΠΕΤΑ Α.Ε. Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΣ – Κυριάκος Στεφανίδης. 
  18. Αποζημίωση Προέδρου του ΔΣ του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία ΔΗ.Π.Π.Α.ΚΥ..Θ. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  19. Εκλογή εκπροσώπων στη γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλονίκης. Εισηγητής: Γεν. Γραμματέας κ. Ελ. Κεραμιδάκης 
  20. Ορισμός μελών ΔΣ Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
  21. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2011. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας. 
  22. Αποδοχή παραιτήσεων μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ορισμός νέων. Εισηγητής: Γεν. Γραμματέας κ. Ελ. Κεραμιδάκης. 
  23. Έγκριση της υπ’ αρ.125/2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας 
Την ΗΔ πήραμε από το thermaikos
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Βρε παιδια μην κάνετε ερωτήσεις που ήδη γνωρίζετε τις απαντήσεις. Άν δεν γίνουν οι αναθέσεις, πως θα δουλέψει το έξω μαγάζάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μέσα μαγαζάκι να δω πότε θα δουλέψει...
    όποια πρόταση και αν γίνεται...κάνουμε ότι δεν την έχουμε αντιληφθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.