Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 μ.μ σας προσκαλούμε όλες και όλους στην ανοιχτή εκδήλωση του περιοδικού Άρδην και της Εφημερίδας Ρήξη, με θέμα, το πιο πολύτιμο αγαθό, το Νερό.


Στις 19:30, στον εναλλακτικό χώρο πολιτικής και πολιτισμού του περιοδικού Άρδην στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προβολή της ταινίας «Ακόμα και η Βροχή» (2010), που περιγράφει τον αγώνα ιθαγενών μετά την πώληση αποθεμάτων νερού σε μια πολυεθνική εταιρία. Μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα: Το νερό στο στόχαστρο των πολυεθνικών, κινήσεις προστασίας του νερού στην Ελλάδα και τη Λατινική Αμερική. Θα μιλήσουν μέλη της πρωτοβουλίας 136. gr και του περιοδικού Άρδην.




Εναλλακτικός χώρος πολιτικής και πολιτισμού του περιοδικού Άρδην και της εφημερίδας Ρήξη, Βαλαωρίτου 1& Δωδεκανήσου γωνία (έναντι ΟΑΕΔ).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.