Με (πρόσφατη) εξαίρεση το ALTER  που "τα'χωσε" για καλά στη πολυεθνική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ, για το σκάνδαλο των σοκολάτων με σκουλήκια που πουλούσε.
Και βέβαια δεν είναι  η πρώτη φορά που τα Καταστήματα Καρφούρ-Μαρινόπουλος καταγγέλλονται και κατηγορούνται (εκτός από τους αναγνώστες των Blogs) από τις Διευθύνσεις Εμπορίου των Νομαρχιών, και την υπηρεσία του ΕΦΕΤ, για χοντρές ατασθαλίες -παραβάσεις της Νομοθεσίας, και έκθεσης των καταναλωτών σε κίνδυνο .
Δυστυχώς μέχρι τώρα (άγνωστο ποιοι  τους προστατεύουν), αντιμετωπίζεται το θράσος και η απληστία τους , με...ποινές χάδια.
Ελπίζουμε ο νέος πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γ.Μίχας (που κάποτε σαν Νομάρχης Πειραιά τους κυνηγούσε "άγρια") να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Όσο για το ALTER, ελπίζουμε να μην πρωτοστάτησε (μόνο), για να ξανακερδίσει τις διαφημίσεις τους...

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.