Οι βουλευτές του πολιτικού συστήματος (οι διαχρονικοί συστημικοί) έχουν φτάσει σε πλήρη παραλογισμό.
Προχθές ψήφισαν σύσσωμοι τον κεφαλικό φόρο που - πίστευαν - ότι θα εισπράττονταν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν για την επαναστατικότητά τους
Παράδειγμα τρικυμίας εν κρανίω, από τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, Πασόκο και "ηγέτη" μάλιστα της αποκαλούμενης Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε τι λέει ο, με διχασμένη προσωπικότητα προφανώς ευρισκόμενος,  βουλευτής, σε δήλωσή του, που διένειμε ο ίδιος με τίτλο:


 "Υπάρχει κοινός νους; Σκέφτεται κανείς σ’ αυτή την κυβέρνηση;»


«Σκέφτομαι σοβαρά αν θα πληρώσω το χαράτσι για τα ακίνητα. Προβληματίζομαι αν θα δεχτώ μια αυθαίρετη και άδικη πράξη ενός πανικοβλημένου οικονομικού επιτελείου, που λειτουργεί άδικα, χωρίς μελέτη, χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς καμία ευαισθησία απέναντι σε εκατομμύρια συμπολίτες μου. Σκέφτομαι ότι για ένα σπίτι που το απέκτησα νόμιμα, πληρώνοντας τους φόρους που μου αναλογούσαν, θα πρέπει να τιμωρηθώ, θα πρέπει να πληρώνω και ενοίκιο για το ίδιο μου το σπίτι στο κράτος!


Γιατί; Σκέφτομαι ότι αν με την ίδια σπουδή που σχεδιάζουν χαράτσια και νέους φόρους, ασχολούνταν με τη φοροδιαφυγή θα είχανε επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της χώρας. Αναρωτιέμαι αν τελικά το θέλουν.


Μήπως τελικά η μη πληρωμή θα βοηθήσει το οικονομικό επιτελείο να ασχοληθεί με το πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας;


Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.... κύριοι παρλαπίπες. 
Ή τρέξτε να σωθείται όσο είναι ώρα!!!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.