Μήπως θα πρέπει και εμείς να δωρίσουμε τα "πολύτιμα" απορρίματά μας στο Δημαρχείο, ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας ;;;
Η είδηση προέρχεται από την Αμερική:

Μια γυναίκα από το Οχάιο, εκνευρισμένη από τις περικοπές και τις αλλαγές στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και να δείξει την αγανάκτησή της κάνοντας ένα ιδιαίτερο δώρο στον δήμαρχο. Πήρε δύο σακούλες με σκουπίδια και τις άδειασε μέσα στο γραφείο του!


Όπως δηλώνει η γυναίκα, ήθελε με τον τρόπο αυτό να δείξει την αγανάκτηση της για την περικοπή των δρομολογίων των απορριμματοφόρων κατά τις αργίες.


Ο δήμαρχος από την πλευρά του, δέχτηκε το "δωράκι" και είπε πως τα σκουπίδια θα μεταφερθούν στην χωματερή. Όπως εξήγησε ο ίδιος τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων μειώθηκαν για τις μη εργάσιμες ημέρες, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα από τις υπερωρίες που καταβάλλονται στους υπαλλήλους καθαριότητας.


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.