Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων του Δήμου Σταυρούπολης απευθύνει ευχές - με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς - τόσο στους Διευθυντές των Σχολείων όσο και στους γονείς των μαθητών:

     

Αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά ,μια νέα αρχή για όλους, με διάθεση και περισσότερη εμπειρία για τον   καθένα από εμάς  για να δώσουμε τα μέγιστα για έναν κοινό στόχο την πρόοδο όλων των μαθητών της Σταυρούπολης.
Εμείς οι οργανωμένοι γονείς με αίσθημα ευθύνης και πίστη στην αποστολή μας θα εργαστούμε για μια δημιουργική χρονιά
Σ' αυτό το δύσκολο έργο μας πιστεύουμε πως θα είστε συμπαραστάτες όπου μέσα από μια ειλικρινή συνεργασία να εκπληρώσουμε το χρέος μας προς τα παιδιά μας
Εγώ προσωπικά όσο και το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων σας απευθύνουμε ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία
Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων σας ως Διευθυντές στα σχολεία της Σταυρούπολης σας ευχόμαστε μια δημιουργικη  θητεία. 


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

-------------------------------------------------------
Αγαπητοί φίλοι γονείς

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2011-2012,εγώ προσωπικά και το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων των μαθητών του δ.κ Σταυρούπολης του Δήμου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά και πιο εποικοδομητική για όλους μας.
Ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία


Συγχαίρουμε τους μαθητές-τριες για την επιτυχία τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ,αλλα και τους μαθητές που δεν μπόρεσαν, τους συγχαίρουμε για τον αγώνα που κάνανε και τους λέμε ότι έχουν το μέλλον τους μπροστά.


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
                                    Για το ΔΣ               



      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    Σιδερόπουλος  Νικόλαος                                 Χ/αναστασίου Σοφία
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.