Η λέξη μυστικότητα είναι αποκρουστική σε μια ελεύθερη και ανοικτή κοινωνία και είμαστε ως άνθρωποι, τόσο εκ φύσεως όσο και ιστορικά, αντίθετοι στις «μυστικές κοινωνίες», στους «μυστικούς όρκους» και στα «μυστικά σχέδια». 
Γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι παντού σε όλο τον κόσμο με μια μονολιθική και αδίστακτη συνωμοσία η οποία χρησιμοποιεί κυρίως μυστικά τεχνάσματα για να διευρύνει τη σφαίρα  επιρροής της, στηριζόμενη  στο συγκεκαλυμμένο αντί του ξεκάθαρου,   στην ανατροπή αντί των εκλογών, στον εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής, στους γορίλες της νύχτας αντί για τους στρατιώτες της μέρας.

 Είναι ένα σύστημα που έχει επιστρατεύσει τεράστιους υλικούς και ανθρώπινους πόρους στενά δεμένους μεταξύ τους, μια ιδιαίτερα αποδοτική μηχανή που συνδυάζει  στρατιωτικές, διπλωματικές, διανοουμενίστικες, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές διαδικασίες. 
Οι προετοιμασίες της κρύβονται, δεν δημοσιεύονται. 
Τα λάθη της θάβονται, δεν ανακοινώνονται. 
Οι διαφωνούντες σ' αυτή εξαφανίζονται, δεν εγκωμιάζονται. 
Καμιά δαπάνη δεν εξετάζεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται. 
Γι αυτό ο Αθηναίος νομοθέτης Σόλων θεώρησε έγκλημα για οποιοδήποτε πολίτη τη μη συμμετοχή του στα κοινά. 
Ζητώ τη βοήθειά σας στον τεράστιο άθλο της ενημέρωσης και της αφύπνισης των Αμερικανών. 
Είμαι βέβαιος πως με τη βοήθειά σας ο άνθρωπος θα μείνει αυτό που γεννήθηκε να είναι: Ελεύθερος και ανεξάρτητος’’

(John  Kennedyδολοφονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ, 23 Νοεμβρίου 1963).
Από την  ομιλία του JFK στους εκδότες των εφημερίδων: Δες το video που ακολουθεί   




πηγή

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.