Σε φιλικό παιχνίδι της Αναγέννησης, στην Επανομή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, είχαμε ισόπαλο αποτέλεσμα   με σκορ 2-2. Τα γκολ Τσουκαλάς και Γεωργιάδης για τον ΠΑΟΚ και Γκέτσιος και Τάσιος για την Επανομή.
Παρότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με αρκετές απουσίες (Λαζάρ, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης και Κοντρέρας), η Αναγέννηση έδειξε μια καλή ομάδα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και ήταν μπροστά με 2-1. Στην επανάληψη έπεσε η απόδοση και των δυο ομάδων. 


Ο ΠΑΟΚ έχασε  ευκαιρίες για γκολ, παρά την αρχική ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ της Επανομής, η οποία με τον Γκέτσιο άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό εκμεταλλευόμενη την ολιγωρία της αμυντικής γραμμής.
Μετά το 1-0 ο ΠΑΟΚ "ξύπνησε" και πίεσε. Παπάζογλου, Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης και Παναγιωτούδης έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και να προηγηθούν στο σκορ. Την ισοφάριση έκανε ο Τσουκαλάς που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Γεωργιάδη, στο 33'.
Η  Επανομή μπήκε ξανά μπροστά  στο σκορ όταν σε σέντρα του Παπαστεργίου ο Τάσιος έκανε το 2-1 εκμεταλλευόμενος την κακή άμυνα του Δικεφάλου, στο 39'.
Το ημίχρονο έληξε με 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος ισοφάρισε με τον Γεωργιάδη, μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια.
Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Σπαντάσιο, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου.
Αναγέννηση: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Καρλάο, Γκέσιος, Κάτσε, Γεωργίου, Τιάγκο, Τάσιος και Καραμανλής.

Βραβεύτηκαν από τη διοίκηση της Αναγέννησης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Ζήσης Βρύζας, ο Σταύρος Σαράφης  και ο Στέφανος Αθανασιάδης
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των "6" παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη στις 4/10/1999



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.