Σύμφωνα με την σημερινή (6-10-2011) πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «Μακεδονία»:
·         Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή καλός καιρός με 27-29 0 μέγιστη θερμοκρασία.
·         Από το Σάββατο το μεσημέρι και από δυτικά αλλαγή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται το βράδυ του Σαββάτου και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή το πρωί,  αφού το μέτωπο θα κινηθεί ανατολικά και στη κοιλάδα του Αξιού θα έχουμε  ισχυρό «Βαρδάρη» (8 BF). Βελτίωση του καιρού από την Κυριακή το μεσημέρι.

Στα ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής τα έντονα φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
·         Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τη Κυριακή το πρωί και θα διατηρηθούν μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι οπότε και αρχίζει η βελτίωση.
  •        Τη Δευτέρα το πρωινό η ελάχιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 0C, ενώ η μέγιστη   θα πλησιάσει τους 16-17 0 C  λόγω ηλιοφάνειας.
updated 7.10,  9:46
 .
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.