Πρόσκληση, για τακτική γενική συνέλευση, απευθύνει προς τα σωματεία - μέλη της η ΕΣΣΝΘΧ. Σημειώνουμε ότι και πάλι (παρ'όλες τις πολλαπλές δεσμεύσεις του ΔΣ) δεν συμπεριλαμβάνεται θέμα με το αίτημα για αλλαγή του καταστατικού, που αποτελεί (όπως σχεδόν όλα τα σωματεία διαπίστωσαν) τροχοπέδη για τον αναμενόμενο εκδημοκρατισμό και το άπλωμα της απαραίτητης διαφάνειας και ανοιχτής λειτουργίας της σκακιστικής ένωσης.
Η ανακοίνωση: 

Καλούνται  τα  σωματεία - μέλη μας  σε τακτική Γενική  Συνέλευση την  ΚΥΡΙΑΚΗ  30/10/2011  και ώρα  19:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α.Μ.Ο. « Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ »  Θεσσαλονίκης        (Βασιλίσσης Όλγας 285 ) με  τα παρακάτω θέματα:


  1.  Εκλογή Τριμελούς Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

  1.  Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός (Για το διάστημα από 09.11.2010 μέχρι 30.10.2011).

  1.  Προϋπολογισμός  - Αγωνιστικός Προγραμματισμός 2012.

  1.  Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

     5.  Αγωνιστική & Διοικητική συνεργασία με  Ε.Σ.Σ.Α.Μ.-Θ.

6.  Έγκριση Απολογισμών -  Προγραμματισμών.

     7. Έγκριση Εσωτερικών Κανονισμών Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.

     8.  Διαμόρφωση  Ομαδικών  Περιφερειακών 2012.

   
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  -  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
 Σε  περίπτωση  μη  νόμιμης απαρτίας (50%+1), η  επαναληπτική  γενική  Συνέλευση  θα  γίνει  την Δευτέρα  31/10/2011   στις 19:00, στον  ίδιο  χώρο  και  με  τα  ίδια  θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση έχουν τα σωματεία μέλη που θα είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι και την ημέρα της Γενικής  Συνέλευσης.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Τα σωματεία - μέλη   μπορούν να εκπροσωπηθούν με τους εκπροσώπους που είχαν ορίσει στην Γενική Συνέλευση της 06/08.11.2010 ή με τους εκπροσώπους που έχουν ορίσει και γνωστοποήσει στην Ε.Σ.Σ.Ν.Θ.-Χ. με μεταγενέστερο έγγραφό τους.

Αν θέλουν να αλλάξουν εκπροσώπους τακτικούς ή αναπληρωματικούς πρέπει να ενημερώσουν εγγράφως την Γραμματεία της Ένωσης  (κ. Σ. Μαυρομούστακο)  μέχρι  την Τρίτη  25.10.2011.

Το βράδυ της ημέρας αυτής (25.10.2011) ο κατάλογος αυτών που δικαιούνται να εκπροσωπήσουν τα σωματεία – μέλη στην Γενική Συνέλευση της 30.10.2011 θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Τέλος, μέχρι την Τρίτη 25.10.20011 το αργότερο θα σας κοινοποιήσουμε τις εισηγήσεις της Ένωσής μας για τα αγωνιστικά και οικονομικά  θέματα.

Αγαπητοί φίλοι, όπως  καταλαβαίνετε, η Γενική μας Συνέλευση είναι εξαιρετικά  σημαντική για την συνολική πορεία και το μέλλον της Ένωσής μας.
Η άποψή μας είναι ότι έχουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα  μιας Διοικητικής – Αγωνιστικής και Οικονομικής  αναβάθμισης της Ένωσής μας αλλά και της Ε.Σ.Σ.Α.Μ.- Θ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.