Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ σε συνεργασία με το τμήμα αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. διοργανώνει το 1ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ στον Δήμο μας.
    
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011  και έχουν δηλώσει συμμετοχή τα Γυμνάσια: 1ο και 2ο Περαίας, Ν. Επιβατών,   Επανωμής,  1ο και 2ο Μηχανιώνας,  και τα Λύκεια: 1ο και 2ο ΓΕΛ Θερμαϊκού, Μηχανιώνας, Επανωμής,  ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ.
    
Το κάθε σχολείο θα εκπροσωπείται από  μια ομάδα 10 μαθητών (6 βασικοί και 4 αναπληρωματικοί παίκτες) με υποχρεωτική συμμετοχή ενός κοριτσιού. Θα διεξαχθούν 4 ως 5 γύροι διάρκειας 15 λεπτών/παίκτη (συνολικά 30 λ./παρτίδα). Για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα οργανωθούν εσωτερικά πρωταθλήματα στα σχολεία που το επιθυμούν.

    
Η προσπάθεια πραγματοποιείται χάρη στη σημαντική βοήθεια του σκακιστικού συλλόγου ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ του Δήμου Θερμαϊκού και του εκπροσώπου του κ. Χρήστου Ιβάνοβιτς.

     Σκοπός του πρωταθλήματος είναι να έρθουν σε επαφή οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των σχολείων του νέου Δήμου μας, να γνωριστούν,  να συνεργαστούν  και να ανταγωνιστούν με ευγενή άμιλλα μεταξύ τους.

     Το πρωτάθλημα διοργανώνεται και συντονίζεται από τους συλλόγους Γονέων των σχολείων. 
Υπεύθυνη διοργάνωσης είναι η εθελοντική ομάδα του   1ου Γυμνασίου Περαίας.


Για την ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.